Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ηρακλής Αμμουδιάς – Δόξα Πενταλόφου 3-1

Δεν τα κατάφερε η ΔΟΞΑ Πενταλόφου στην Αμμουδιά Σερρών όπου εμφανώς επηρεασμένη από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε βάρος της, έχασε από τον τοπικό Ηρακλή με 3-1 και ισοβάθμησε  στην πρώτη θέση μαζί του, ενώ απομένει μία αγωνιστική με την Δόξα να αντιμετωπίζει την Ομόνοια στη Σίνδο και την Αμμουδιά τον Ακρίτα στο Κ.Νευροκόπι.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όταν αρκετοί οπαδοί του Ηρακλή επιτέθηκαν στην αποστολή της ΔΟΞΑΣ πετώντας αυγά. Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των φιλάθλων.

 Η Δόξα Πενταλόφου  προηγήθηκε  στο 12’ με τον Σαραμουρλή. Στο 34’ ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Δημητρανόπουλο, και  τρία λεπτά αργότερα η ΔΟΞΑ έχασε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βακουφάρης. 

Στο 41’ ο Κολοκοτρώνης έκανε το 2-1 και στο  48’ ο Παναγιωτίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στο 76’ απεβλήθη  ο Σιδηρόπουλος της Αμμουδιάς και στο 90+5’  ο τεχνικός της Δόξας Ηλίας Σαπάνης για διαμαρτυρία, ενώ στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη και στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ΔΟΞΑΣ, ο οποίος καθόταν στον πάγκο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ (Π.Δημητρίου): Πετρίδης, Σαχπατζίδης, Γιουρούκοφ, Χατζηγκάεφ, Σαλαμάνοφ (15’ Δημητρόφ), Σιδηρόπουλος, Δημητρανόπουλος Καρφαρίδας, Παναγιωτίδης, Κολοκοτρώνη (78’ Ντίνας), Κοτούλιας (59’ Ηλ. Γκάλιος)
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεϊζης, Ψωμαδέλης, Γραικός, Ι. Σαπάνης, Σκέντο (72’ Μπούτσικας), Ιβάνοφ, Σαραμουρλής (70’ Πουμπουρίδης), Βακουφάρης, Αραμπατζούδης, Μ. Σαπάνης



Βαθμολογία
1. Δόξα Πενταλόφου            Νίκες 4, Ήττες 1, Ισοπ 0, Βαθμοί 12 
2. Ηρακλής Αμμουδιάς          Νίκες 4, Ήττες 1, Ισοπ 0, Βαθμοί 12
3. Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου   Νίκες 1, Ήττες 3, Ισοπ 1, Βαθμοί 4
4. Ομόνοια Σίνδου                 Νίκες 0, Ήττες 4, Ισοπ 1, Βαθμοί 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.