Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ Α.Ε.Σ.
                                        www.mygdoniakos.gr

    Διεξάγεται την Κυριακή των Βαΐων  28/4/2013 το ετήσιο Τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ κοριτσιών που διοργανώνει ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ υπό την αιγίδα της ΕΠΕΣΘ.
   Συμμετέχουν κορίτσια που γεννηθήκαν από το 2000 και μικρότερα. Σκοπός αυτών των Τουρνουά Μίνι βόλεϊ είναι η ένταξη των παιδιών αυτών των ηλικιών σε αγωνιστική δράση και η χαρά της συμμετοχής σε αγώνα όλων των παιδιών.
   Στο Τουρνουά μας θα συμμετέχουν και οι σύλλογοι : ΑΣΚ Λαγκαδά, ΔΑΣΩ Ωραικάστρου, Κεραυνός Ωραικάστρου.
   Καλούμε λοιπόν όσους αγαπούν το Βόλεϊ, τους γονείς και φίλους όλων των αθλητριών του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και ιδιαίτερα της Ακαδημίας μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να χαρούν μαζί μας την έναρξη της αγωνιστικής δράσης των παιδιών τους.
   Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μυγδονίας ΄΄Παναγιώτης Νέτσικας΄΄ στο Δρυμό. Ώρα έναρξης 11.00 π.μ έως περίπου τις 3.00 μ.μ.
                                                                                    Εκ του Δ.Σ. 

1 σχόλιο:

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.