Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ.

Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή των Βαΐων 28/4/2013 το 5ο ετήσιο Περιφερικό Τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  που διοργάνωσε ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
   Το Τουρνουά ξεκίνησε με ρεκόρ συμμετοχής ομάδων (28), εκ των οποίων 16 Γ΄ επιπέδου ( γεννηθέντων το 2000—2002) και 12 Β΄ επιπέδου (γεννηθέντων το 2003+2004), και 135 αθλητριών από τους συλλόγους του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ, ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου και ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου.
   Τα 4 γήπεδα Μίνι Βόλεϊ που στήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μυγδονίας στο Δρυμό, συντόμευσαν τον χρόνο διεξαγωγής των 50 περίπου αγώνων του Τουρνουά.
   Το Τουρνουά έμοιαζε με παιδική εορτή αφού το γήπεδο έσφυζε από ζωντάνια, παιδικά χαμόγελα και επιφωνήματα.
  
Με την λήξη των αγώνων όλες οι αθλήτριες παρέλαβαν Δίπλωμα Συμμετοχής στο Τουρνουά και ο πρόεδρος του οικοδεσπότη Μυγδονιακού κ. Χρυσάφης Χαράλαμπος απέδωσε κύπελλα συμμετοχής στους φιλοξενούμενους συλλόγους.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τους φιλάθλους του βόλεϊ, τους γονείς, τους φίλους και συμμαθητές των μικρών αθλητριών όλων των ομάδων που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των κοριτσιών. Ιδιαιτέρως όμως θέλει να ευχαριστήσει τις 9 ομάδες και τις 45 αθλήτριες του Μυγδονιακού στις ηλικίες γεννηθέντων από το 2000—2004, για την συμμετοχή τους και την άριστη απόδοση τους στους αγώνες του Τουρνουά. Επίσης ευχόμαστε σ’ όλες τις αθλήτριες μας στους γονείς τους και σ΄ όλο τον κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία και χαρά.   




Κύπελο προς τον ΔΑΣΩ
Κύπελο προς ΛΑΓΚΑΔΑ

Κύπελο προς τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.