Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων για την συγκέντρωση τροφίμων



ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652                                                                            ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων χάρη στην ενεργοποίηση των μελών αλλά και των φίλων της συγκέντρωσε τρόφιμα εν όψει των εορτών του Πάσχα προκειμένου να ενισχύσει άπορες οικογένειες της πόλης μας. Έτσι λοιπόν τη Μ. Δευτέρα θα παραδώσουμε στην ενορία του Ι.Ν Κοίμησης της Θεοτόκου τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα τα οποία απευθύνονται σε 41 άπορες οικογένειες.
     Ξέρουμε ότι δεν δίνουμε λύση στο πρόβλημα της πτώχειας και της οικονομικής αδυναμίας των συνανθρώπων μας. Τους στέλνουμε όμως με την πράξη μας αυτή το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα τους. Παράλληλα στέλνουμε ένα μήνυμα αλτρουισμού και συμπαράστασης σ όλη την τοπική κοινωνία, ευελπιστώντας να διεγείρουμε τα αντανακλαστικά της.
     Ευχαριστούμε απ τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους βοήθησαν να υλοποιήσουμε τη σκέψη μας και το ενδιαφέρον μας για το συνάνθρωπό μας.
                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                               ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.