Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ






Μέσα στη γενικότερη προετοιμασία για τον εορτασμό του Πάθους και της Ανάστασης του Κυρίου μας, δύο φορείς της τοπικής μας κοινωνίας δραστηριοποιήθηκαν με ευαισθησία προς τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας, επιλέγοντας την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου να διαχειριστεί τα αποτελέσματα των δράσεών τους.
Έτσι, λοιπόν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Πολιτών Ωραιοκάστρου στο πρόσωπο του προέδρου Δρ. Ευστρατίου Παπάνη αλλά και της υπευθύνου, για το Ωραιόκαστρο, κ. Νατάσας Πολυχρονιάδου για την ιδέα και οργάνωση του πασχαλινού παζαριού της Ακαδημίας, κατά την περασμένη εβδομάδα, όπου, εκτός των άλλων, διατέθηκαν πασχαλινές λαμπάδες της Ενορίας μας, φιλοτεχνημένες από τις Ενοριακές Εικαστικές Ομάδες. Τα έσοδα του παζαριού θα ενισχύσουν το πολυσχιδές κοινωνικό έργο της Ενορίας μας (Τράπεζα Τροφίμων, Κοινωνικό Φροντιστήριο κ.α.).
Θερμές, όμως, ευχαριστίες πρέπουν και στον καθ’ όλα δραστήριο σύλλογο του Δήμου μας, στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων καθώς και στον πρόεδρο, κ. Ηρακλή Τσακαλίδη, και το Δ.Σ. αυτής. Με πρωτοβουλία της Ένωσης και την πρόθυμη ανταπόκριση των μελών και φίλων, συλλέχθηκε ικανός αριθμός τροφίμων, τα οποία θα παραδοθούν στην Τράπεζα Τροφίμων της Ενορίας μας, οι οποία προσπαθεί να θεραπεύσει τις ανάγκες περίπου διακοσίων (200) συνανθρώπων μας. Με την κίνηση αυτή η Ε.Π.Ω.Φ. ενισχύει σημαντικά τα πασχαλινά δέματα που θα δοθούν από την Τράπεζα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.
Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο φορείς, έχοντας την ελπίδα ότι θα βρούν μιμητές στο καλό τους έργο.
Καλό Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.