Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τα ''άλλα'' παιδιά ενός ρατσιστή Θεού.


Επιστολή Ντίνας Μαρκοπούλου

Τα ''άλλα'' παιδιά ενός ρατσιστή Θεού

    Ακούμε εδώ και καιρό, κάποιους δυσαρεστημένους. Τους γονείς, των παιδιών του παιδικού σταθμού της Παιδόπολης του Δήμου μας, ο,τι ενοχλούνται αφάνταστα, από τα άλλα  παιδιά, του Ξενώνα  ''ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ'' (Αρσις), και τυγχάνουν δυστυχώς να είναι στον ίδιο χώρο με τα ''δικά  τους παιδιά''.
Δεν αναφέρθηκαν όμως ποτέ, τί συγκεκριμένα τους ενοχλεί;
Τί μεμπτό πράττουν τα άλλα  παιδιά; Ποιό είναι το κακό που κάνουν στα δικά  τους παιδιά;
Άς ακούσουμε ονομαστικά τις κατηγορίες, για να σπεύσουμε να τα νουθετήσουμε οι παιδαγωγοί τους κι εμείς που τα φροντίζουμε.
Αόριστα σάπια λόγια, εξαπολύουν, έτσι....

Μήπως, η πραγματική ενόχληση είναι το χρώμα, το έθνος και η θρησκεία των άλλων παιδιών;
Πόσο ρατσιστικό!
Δηλαδή, αυτοί που πήραν υπό την προστασία τους αυτά τα ''διαφορετκά'' παιδάκια, που τα τρέφουν από το υστέρημα τους, που τα δίνουν ψυχή από όση έμεινε από την δική τους,  δηλαδή όλοι αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τις προσωπικές στερήσεις τους σε χρήμα, χρόνο, αγάπη, περιθάλπτουν, χουλιγκανάκια ; ταραχοποιά στοιχεία ;
Έ όχι τόσο φτύσιμο, για όλους εμάς, που προσπαθούμε ''ιδίοις κόποις'' και με ούσα απούσα την κρατική μέριμνα, να εντάξουμε χρηστούς ανθρώπους στην κοινωνία, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, σ' αυτά τα πόδια, που ''ακρωτηριάστηκαν'' από κάποια ανθρωποειδή ''τέρατα'' που τους έφεραν στη ζωή.
Υπάρχουν, πολλών λογιών γονείς, ανάμεσα σε πολλών λογιών ανθρώπους.
Γονείς: Κτήνη, που ''τρώνε'' τα παιδιά τους.
Γονείς: Ψυχικά διαταραγμένοι, που βασανίζουν τα παιδιά τους,
Γονείς: Κου-Κλουξ-Κλαν (Ku Klux Klan), που πυροβολούν ό,τι έγχρωμο και ''διαφορετικό'',
&
Γονείς: που εμφυσούν ζωή, αγκαλιάζοντας, Ό,ΤΙ αναπνέει και έχει ανάγκη από στοργή και αγάπη, χωρίς φραγμούς στο χρώμα, στην καταγωγή, στο θρήσκευμα.
Άς πάψουν επιτέλους όσοι βουίζουν ανώφελα, σαν κώνωπες ανωφελείς, γιατί μόνο αίμα και ενέργεια ξέρουν να απομυζούν, φέρνοντας ελονοσία-αρρώστια-θάνατο, και ας μή παρεμποδίζουν τις μέλισσες τις κοινωφελείς, να παράγουν Θεϊκή τροφή-Υγεία-Ζωή.
Άς ψεκάσουμε λοιπόν τους κώνωπες και άς κατασκευάσουμε, πολλά μελισσόκουτα, να γεμίσουν μέλισσες, οι οποίες έχουν πολλά καλά να δώσουν!!!


Ντίνα Μαρκοπούλου

(μέλος, Συλλόγου Εθελοντών & Φίλων Ξενώνων ΄΄Άρσις΄΄ Ωραιοκάστρου)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.