Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστίες του Ασ. Γαβότση σχετικά με την εκδήλωση της κοπής της πίτας της παράταξής του


     Ευχαριστίες του Ασ. Γαβότση  
Ο Ασ. Γαβότσης  δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση της κοπής της πίτας της παράταξής του. «Θέλω να ευχαριστήσω  όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση  μου για την  κοπή της πίτας και κατέκλυσαν το χώρο, προκαλώντας το αδιαχώρητο. Για αυτό  ζητάω συγνώμη από όσους δεν στάθηκε δυνατό  να βρουν θέσεις και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, καθώς και για τις παραλείψεις που σημειώθηκαν με τα κομμάτια κατά την κοπή της πίτας, όπως με το κομμάτι του εμπορικού συλλόγου, που συμβάλει τα μάλα  για την ενίσχυση και την ανάδειξη της τοπικής αγοράς.    Η αγάπη του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Από αυτήν την αγάπη  αντλώ  τη δύναμη για να συνεχίσω  τον αγώνα μου για τον τόπο μας και για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο, που έχασε από την ανάξια διοίκηση του ο δήμος Ωραιοκάστρου». 
Επίσης ο Ασ. Γαβότσης  δήλωσε σχετικά με  το ρόλο των συλλόγων και  ειδικότερα για τον πολιτιστικό  σύλλογο  Δρυμού : «Ο ρόλος και η προσφορά των συλλόγων, σε όλους τους τομείς στο νέο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου, αποκτά στην εποχή του «Καλλικράτη»,   μία ιδιαίτερη σημασία και αξία. Έτσι και ο ρόλος του πολιτιστικού συλλόγου Δρυμού, με την μεγάλη και αναγνωρισμένη προσφορά του.   Το κάθε φορά διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου οφείλει και επιδιώκει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες  και τις απαιτήσεις της κάθε περιόδου. Εγώ προσωπικά τώρα, αλλά και σαν διοίκηση αύριο, θα στηρίξω τη δράση του  για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς  και θα  συνεργαστώ  μαζί του  για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις   προκλήσεις  και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δρυμός».

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών  
              «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.