Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αστέριος Γαβότσης: Η νέα αυτή ταλαιπωρία εκατοντάδων κατοίκων έρχεται να θυμίσει τις προεκλογικές εξαγγελίες της σημερινής διοίκησης για την ολοκλήρωση του έργου, οι οποίες έχουν πέσει στο κενό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/2/2013

Αποκλεισμένοι παραμένουν από χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας του δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς η γέφυρα του Γαλλικού πλημμύρισε για μια ακόμη φορά. Η αστυνομία έχει απαγορεύσει τη διέλευση της γέφυρας με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να αναγκάζονται να κάνουν κύκλο για να επιστρέψουν στο χωριό τους, χρησιμοποιώντας το δρόμο του Κιλκίς (μέσω Ξηροχωρίου). Η νέα αυτή ταλαιπωρία εκατοντάδων κατοίκων έρχεται να θυμίσει τις προεκλογικές εξαγγελίες της σημερινής διοίκησης για την ολοκλήρωση του έργου, οι οποίες έχουν πέσει στο κενό!
Το έργο, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Δ. Σαραμάντου, θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2011. Από τότε το γεφύρι της Άρτας, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, έχει λάβει 5 παρατάσεις, με την τελευταία στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου ήταν η παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «κατασκευή γέφυρας Γαλλικού ποταμού στο Δ.Δ. Ν. Φιλαδέλφειας». Τότε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Α. Πολυχρονίδης εισηγούμενος το θέμα δήλωσε ότι το έργο προχωρά αργά αλλά σταθερά.
Ωστόσο, οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη. Όπως αναφέρουν, είχαν προειδοποιήσει τη διοίκηση του δήμου ότι σε περίπτωση έντονης βροχόπτωση θα αποκλειστούν αλλά «δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον. Χορτάσαμε από εξαγγελίες, έργα δεν βλέπουμε. Τα παιδιά μας σήμερα δεν μπόρεσαν να πάνε στο σχολείο και εμείς στις δουλειές μας». Στελέχη της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» βρέθηκαν από χθες το βράδυ στη γέφυρα της Φιλαδέλφειας προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση, ωστόσο εντύπωση έχει προκαλέσει ότι κανείς από τη διοίκηση του δήμου δεν εμφανίστηκε!
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» είχε επισκεφθεί πριν λίγο καιρό την Νέα Φιλαδέλφεια και συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι κάτοικοι είχαν αναφερθεί στην μη ολοκλήρωση κατασκευής της γέφυρας, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που ακούνε δύο χρόνια τώρα είναι υποσχέσεις. «Το έργο έπρεπε να είχε γίνει χθες. Η γέφυρα πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει η σημερινή διοίκηση και να μην βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες!» είχε δηλώσει ο κ. Γαβότσης. Μάλιστα, το πρόβλημα είχε επισημανθεί από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριο Γαβότση και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης στις 17 Φεβρουαρίου 2013.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: : politeia_me_orama@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: www.gavotsisasterios.gr

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών         
       «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.