Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ.



Την Κυριακή 24-2-2013 τα κορίτσια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ νίκησαν εντός έδρας την ομάδα του ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ με σκορ 3-1 σετ, για το πρωτάθλημα του ομίλου ανόδου της 2ης τοπικής κατηγορίας βόλλεϋ γυναικών της ΕΠΕΣΘ. 

Οι αθλήτριες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ με σοβαρότητα και πάθος ξαναγύρισαν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Θύμα αυτή τη φορά, ο αξιόμαχος ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ. Με πολύ καλό σερβίς και μεγάλη προσοχή στα λάθη ο αγώνας κύλησε όπως τον σχεδίασε ο προπονητής κ. Κίρκος Ηλίας, ο οποίος και δήλωσε: «τα κορίτσια έχουν και προσόντα και δυνατότητες. Με την πάροδο του χρόνου και αποκτώντας εμπειρίες γίνονται πιο σοβαρές, λιγοστεύουν τα λάθη και γίνονται ομάδα». Ο έφορος της ομάδος κ. Λάκης Βασίλειος δήλωσε: «Για μας, τη Διοίκηση, σημασία έχει ότι η ομάδα είναι στους στόχους της. Στην Α΄φάση μπήκαμε στην τριάδα του ομίλου μας και στον όμιλο ανόδου της Β΄φάσης. Σ΄αυτή τη φάση και γνωρίζοντας ότι θα παίζουμε με την αφρόκρεμα της κατηγορίας, φιλοδοξία μας είναι τα κοριτσια μας να αποκτούν εμπειρίες, να κάνουνε καλές εμφανίσεις και βαθμολιγικά ό,τι προκύψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.