Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δημόκριτος Μυγδονίας στο πολιτιστικό κέντρο του Μελισσοχωρίου


Σε ένα πολύ ζεστό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον με πλήθος από νεαρά άτομα κυρίως αθλητές του συλλόγου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δημόκριτος Μυγδονίας στο πολιτιστικό κέντρο του Μελισσοχωρίου χθές Κυριακή 13-1-2013. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση από πλευράς Δήμου Ωραιοκάστρου ο αντιδήμαρχος κ.Παρισόπουλος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» δημοτικός σύμβουλος κ. Γαβότσης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μελισσοχωρίου κ.Μοσχόπουλος και ο τοπικός σύμβουλος Δρυμού κ. Κατσικάς. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι με πλούσιο φαγητό προσφορά του συλλόγου και τοπικά κρασιά που ήταν προσφορά του κτήματος ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ. Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δημόκριτου μας δήλωσε:

«Ο Δημόκριτος είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από κάποιους γονείς που θέλαμε να δουλέψουμε σωστά πάνω στον αθλητισμό με διαφορετική φιλοσοφία, να έρχονται τα παιδιά να δουλεύουνε και να αθλούνται ελεύθερα και όταν θέλουνε να αλλάξουνε ομάδα να το κάνουν ελεύθερα. Οι γονείς αγκάλιασαν αυτό το πράγμα και η ομάδα προχωράει, ο αριθμός των νεαρών αθλητών αυξάνει, δημιουργήσαμε και τμήμα αγοριών και η επιτυχία αυτής της προσπάθειας φαίνεται καθώς μαζί με τις μεγάλες αθλήτριες ο αριθμός των ατόμων που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι περίπου 130. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμμετοχή και την προσφορά του και ευχόμαστε να έχουν όλοι μια καλή χρονιά»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.