Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου κοντά στα παιδιά των μονάδων "ΕΛΠΙΔΑ" και "ΑΡΣΙΣ"



 ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος ,η «καρδιά» του προγράμματος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου, περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στην μονάδα αυτιστικών παιδιών ''ΕΛΠΙΔΑ'', και στον Ξενώνα ΑΡΣΙΣ του Δ. Ωραιοκάστρου βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ αλλά και αθλητές της ομάδας Μπάσκετ, προσφέροντας δώρα, ανθρωπιά και χαμόγελο στα παιδιά.
Ήταν  μια ζεστή συνάντηση, γεμάτη από παιδικά χαμόγελα. Καλωσόρισαν  την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ψάλλοντας με γλυκές κελαρυστές φωνούλες τα κάλαντα.

Κόντρα στους δύσκολους και ανταγωνιστικούς καιρούς που διανύουμε, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου, οργανώνει δραστηριότητες κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας τα παιδιά μας, να διατηρήσουν το ηθικό και πνευματικό τους επίπεδο, να καλλιεργήσουν αισθήματα ομαδικότητας και αγάπης,  μεταλαμπαδεύοντας τους, πολύτιμα ιδανικά και αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.