Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Χωρίζουν οι δρόμοι του Αστέριου Γαβότση με τον Δημήτρη Καρασαββίδη.

Σε μια συγκέντρωση με πολιτικούς του φίλους που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ο Δημήτρης Καρασαββίδης προανήγγειλε ουσιαστικά την δρομολόγηση ξεχωριστής πορείας από τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» του Αστέριου Γαβότση, με την ανεξαρτητοποίηση να αποτελεί πλέον ένα τυπικό αναμενόμενο γεγονός, που ενδεχομένως θα γίνει σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με περισσότερες πιθανότητες στην αμέσως επόμενη που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου.Το σκεπτικό της απόφασης του Δ.Καρασαββίδη για το διαζύγιο με τον Αστέριο Γαβότση αναλύεται συνοπτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ίδιος μετά την συγκέντρωση.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δ.Καρασαββίδης μετά  την συγκέντρωση:

Δημήτρης Καρασαββίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο 13 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρασαββίδης μετά από συνεχείς επαφές με την εκλογική βάση και τους συμπολίτες ψηφοφόρους του, παρουσίασε σε στενούς συνεργάτες και φίλους το σκεπτικό της παρουσίας του στα πολιτικά πράγματα και τη διάθεσή του να συνεχίσει την ενεργό και ουσιαστική συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θεωρεί ότι με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση, εγκλωβίζει τη δυναμική του και δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον τόπο όσα πιστεύει αλλά και όσα επιθυμεί. 
Σαν προοπτική για το Δήμο Ωραιοκάστρου προτείνει ένα νέο σχήμα που θα προκύψει από τη σύνθεση των πολιτικών τάσεων που δραστηριοποιήθηκαν μέχρι σήμερα. 


Προτείνει στους εκπροσώπους που συμμετείχαν στους συνδυασμούς του κ. Γαβότση του κ. Μπάτου και της κ. Αλίρη να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία από την οποία θα προκύψει ένα ενωτικό δημοτικό σχήμα ώστε να αξιοποιηθούν όλοι όσοι αντιλαμβάνονται ότι το Ωραιόκαστρο μπορεί και καλύτερα. 


Οι φίλοι και συνεργάτες του που παρευρέθηκαν στη συνάντηση συμφώνησαν με την πρόταση σχηματισμού ενός διευρυμένου τοπικού πολιτικού σχήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.