Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η βράβευση της προπονήτριας κ.Τάνιας Μπουγιουκλή για την κατάκτηση πρωταθλήματος μπάσκετ απο την ΝΙΚΗ Νεοχωρούδας


Α.Π.Σ.ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ


      ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ   04-01-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων στο σχολείο Δελασάλ, στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) καθώς και η απονομή βραβείων σε Έλληνες προπονητές. Μεταξύ αυτών, βραβεύθηκε και η δική μας προπονήτρια καλαθοσφαίρισης, κ. Τάνια Μπουγιουκλή για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος basket με την ομάδα της ΝΙΚΗΣ σε ολόκληρη την Γ΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ συγχαίρει με την σειρά του την κ. Τάνια Μπουγιουκλή για την περσινή της επιτυχία με την ομάδα basket του Συλλόγου μας και της εύχεται εις ανώτερα!





Στην φωτογραφία διακρίνονται: ο πάλλε ποτέ άσος του ελληνικού basket, κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος μας έχει χαρίσει τεράστιες συγκινήσεις ως παίκτης με την ομάδα του ΑΡΗ και του Π.Α.Ο, αλλά και ως ομοσπονδιακός προπονητής με την Εθνική, σήμερα πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Κ. και προπονητής της γαλλικής Limoz, επίσης η κ. Τάνια Μπουγιουκλή καθώς και ο πρόεδρος όλων των τμημάτων του Α.Π.Σ ΝΙΚΗ Νεοχωρούδας – Ωραιοκάστρου, Κωνσταντίνος Τζίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.