Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Τσελεμπή

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Τσελεμπή, ο οποίος θα αναλάβει τις αγωνιστικές ομάδες εφήβων, παίδων και παμπαίδων.
Ο Κώστας Τσελεμπής είναι κάτοχος διπλώματος Β κατηγορίας. Ξεκίνησε το 1997 την προπονητική του πορεία από τους ΡΟΜ Δενδροποτάμου στο πρωτάθλημα της Ε ΕΚΑΣΘ όπου κέρδισε τη άνοδο έως τη Γ ΕΚΑΣΘ.
Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλές αντρικές και γυναικείες ομάδες ως πρώτος ή βοηθός προπονητή, όπως η Δόξα Ελπίδος Ευόσμου, ο Κρόνος Ευόσμου, το ΠΚ Νεάπολης, ο ΕΟΝ Θεσσαλονίκης, ο Θερμαϊκός Θέρμης ο Εχέδωρος Σίνδου, η Ελπίδα Αμπελοκηπων κ.α.
Επίσης έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών, αρκετών από τις παραπάνω ομάδες, με διακρίσεις σε πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και κορασίδων.
Ευχόμαστε στο κόουτς να συνεχίσει να εργάζεται, με την αγάπη και το ζήλο που έχει δείξει μέχρι τώρα για το μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.