Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΘΟΦΩΤΟΧΑΡΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΗΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΡΘΟΦΩΤΟΧΑΡΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΗΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει ότι με την υπ΄αριθ. 62/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου και την υπ΄αριθ. 39/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποφασίστηκε η έναρξη της διαδικασίας κύρωσης του δικτύου κοινοχρήστων χώρων σύμφωνα με τους Ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60Α/31-03-201) και ΦΕΚ 2200Β/30-09-2011, για τμήμα της περιοχής ΣΚΟΥΤ του οικισμού της Λητής της Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, κατόπιν αιτήματος των φερόμενων ιδιοκτητών Καραγιάννη Θεοδώρου, Καραγιάννη Ανθούλας, Καραγιάννη Ιωάννη, Καραγιάννη Άγγελου, Καραγιάννη Χρήστου που έχουν έννομο συμφέρον.
Έχοντας υπόψη το άρθρο 35 του Ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60Α/31-03-2011), η παρούσα ανακοίνωση και το διάγραμμα ορθοφωτοχάρτη με τα τμήματα που έχουν παραχωρηθεί σε κοινή χρήση, αναρτώνται:
1.     Στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου
2.    Στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λητής του Δήμου Ωραιοκάστρου
3.    Σε κεντρικά σημεία του οικισμού της Λητής
4.    Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν στοιχεία για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων ή τη συμπλήρωση ελλείψεων της αποτύπωσης των υφιστάμενων κοινοχρήστων χώρων. Καλούνται να προσέλθουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας στο κτίριο Ιωάννης Καποδίστριας (οδός Τραπεζούντος και Βας. Γεωργίου, Ωραιόκαστρο, πληροφ. Κα Ευθυμίου Κατερίνα), για να λάβουν γνώση της προτεινόμενης πρότασης και να υποβάλλουν ενστάσεις μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την τελευταία ανάρτηση στον τοπικό τύπο, ξεκινώντας από την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
  
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.