Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η κοπή πίτας της Νίκης Νεοχωρούδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ωραιόκαστρο 29/1/2013

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα ο Α.Π.Σ ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με ευχές για το νέο έτος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/1/2013 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νεοχωρούδας, σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου που παρευρέθηκαν και γέμισαν κυριολεκτικά τις κερκίδες του γηπέδου.


Μήνυμα ενότητας έστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τζίκας Κωνσταντίνος στον χαιρετισμό του, με εξαγγελίες για διοργάνωση ημερίδας με θέματα «ουσίες και νέοι» η πρώτη και «κανονισμοί ποδοσφαίρου» η δεύτερη, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν εντός των δύο προσεχών μηνών. Επίσης εξήγγειλε και την δημιουργία τμήματος αυτοάμυνας γυναικών στο άμεσο μέλλον, καθώς και την δημιουργία τμήματος kick boxing.

Την σκυτάλη πήρε η κ. Στεφανία Σαλβάνου και ο κ. Ηλίας Τσακίρης τους οποίους τους απολαύσαμε σ’ένα αργεντίνικο τάνγκο και στη συνέχεια η κ. Χριστοφορίδου Κατερίνα και τα παιδιά του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού με γυμναστικές επιδείξεις.

Ακολούθησε επίδειξη καράτε και kick boxing από το kinesis-gym της πόλης του Κιλκίς με τους κ. Γιαννακίδη Αντώνη εκπαιδευτή καράτε, κ. Χασίδη Κώστα εκπαιδευτή kickboxing, κ. Νίκη Μποζίδου πρωταθλήτρια kickboxing, κ. Καρακασίδη Γιώργο πρωταθλητή καράτε και ο κ. Ναλμπάντης Χρήστος αθλητή kickboxing. Στην παρέα της αθλητικής οικογένειας δεν έλειψε και η παρουσία του πρωταθλητή στο kickboxing, κ. Δημήτρη Μπακόλα! Είχαμε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε επίδειξη αυτοάμυνας γυναικών με εθελόντρια μία φίλη του συλλόγου μας! Οι εκπρόσωποι του kinesis-gym της πόλης του Κιλκίς είναι και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δημήτριος Σαραμάντος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δάφνη Δεληπάλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αστέριος Γαβότσης, κ. Χρήστος Τερζής (του ΔΗΜ.), κ. Χρήστος Τερζής (του Αθαν.), κ. Μπάμπης Παπακώστας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Νεοχωρούδας κ. Χρήστος Ζέγος και ο Τοπικός Σύμβουλος Ενότητας Ωραιοκάστρου κ. Στέλιος Γώγος.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη, τους γονείς και φίλους που παρευρέθηκαν στην αθλητική γιορτή μας και στηρίζουν χρόνια τώρα την προσπάθειά μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα του Ωραιοκάστρου

«τριάντα ημέρες» καθώς και το ειδησεογραφικό site 30imeres.blogspot.com, οι οποίοι ήταν χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Tέλος, η εκδήλωση καλύφθηκε επίσης δημοσιογραφικά και από τα ειδησεογραφικά sites northbasket.gr και από το radio1.danioliptοn και danioliptes.gr τα οποία ευχαριστούμε επίσης θερμά.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση! (πηγή 30imeres-radio1.daniolipton- northbasket)




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.