Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ξεκινά το Β΄' εξάμηνο στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στην Θέρμη




Ακαδημία Πολιτών: Β' εξάμηνο για το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στην Θέρμη
Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε σαράντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του..
Β΄ Εξαμήνου του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στην θέρμη.

Η θεματολογία του Β' Εξαμήνου είναι "Κατάρτιση στην Συμβουλευτική". Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 τρίωρες εβδομαδιαίες διαλέξεις. Τα μαθήματα διεξάγονται στο πολιτιστικό κέντρο κάθε Τρίτη 18:00 - 21:00.

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.

Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 13 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 40 για όλο το εξάμηνο, ενώ προβλέπεται έκπτωση 50%, δηλαδή 20 ευρώ, για φοιτητές, ανέργους, ΑμεΑ, πολυτέκνους, τρίτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες.

Εγγραφές πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης από τις συντονίστριες του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Θέρμης, κ. Τσακράκη Τάνια (6973333422) και κ. Μανζταρίδου Αλέξια (6948747481) και από την Γραμματεία της Ακαδημίας (22510-54739).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.