Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η αθλητική δραστηριότητα της ΝΙΚΗΣ Νεοχωρούδας


Μία ισοπαλία, μία ήττα και μία νίκη στο ξεκίνημα του 2013, είχαν τα τμήματα των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ κατά την 9η και 10η αγωνιστική.
Στις 13-1-2013 και 9η αγωνιστική ο αγώνας ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ έληξε 2-2 στο τμήμα τζούνιορ. Ο αγώνας του τμήματος προτζούνιορ αναβλήθηκε.
Στις 20-1-2013 και 10η αγωνιστική το τμήμα τζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ηττήθηκε από την ομάδα της ακαδημίας «ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ» με 2-0, ενώ το τμήμα προτζούνιορ της ΝΙΚΗΣ νίκησε την ομάδα του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ με 1-2.
Η προσπάθεια των τμημάτων της ακαδημίας μας συνεχίζεται οργανωμένα και δυναμικά!


  
(Φώτο:Τζίκας Κωνσταντίνος Πρόεδρος ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ – Μίντης Νίκος Προπονητής Ακαδημιών ΝΙΚΗΣ και οι αθλητές του τμήματος των προτζούνιορ)
(Φώτο:Τζίκας Κωνσταντίνος Πρόεδρος ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-Μίντης Νίκος Προπονητής Ακαδημιών ΝΙΚΗΣ και οι αθλητές του τμήματος των τζούνιορ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.