Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αστέριος Γαβότσης για την ανεξαρτητοποίηση Δ.Καρασαββίδη:Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχηθούμε καλή τύχη, όσο κι αν αυτή είναι προδιαγεγραμμένη


Πιστοί στις ιδέες και στα οράματα της παράταξής μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας για την ευημερία και προκοπή του διευρυμένου πλέον Δήμου Ωραιοκάστρου.

          Κάποιοι, που επαγγέλλονται την ανανέωση του πολιτικού συστήματος στο Δήμο μας -με ανακυκλωμένα όμως υλικά- δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τη νέα τάξη πραγμάτων κι επιζητούν «νέα πορεία» μέσω ενός διευρυμένου τοπικού σχήματος της πόλης, αλλά όχι του Δήμου Ωραιοκάστρου, προτάσσοντας ακόμη και την ιδιαίτερη καταγωγή τους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχηθούμε καλή τύχη, όσο κι αν αυτή είναι προδιαγεγραμμένη.

          Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι πολύ μεγάλα και σύνθετα και η επίλυσή τους προϋποθέτει ενασχόληση ατόμων άξιων, ικανών κι αδιάφθορων, με συνέπεια λόγων και έργων και όχι εναλλαγή στρατοπέδων ευκαιριακά, καταπώς βολεύει ενόψει κάθε επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

          Κανείς δεν μπορεί να κρύβει την αλήθεια και ο δημιουργικός λόγος είναι αυτός που ανιχνεύει και προχωρά σε λύσεις και όχι σε διασπάσεις. Το μεγαλείο στην πολιτική  -όπως και στη ζωή- φαίνεται στα δύσκολα, για αυτό και εμείς, στην παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ενωμένοι όπως πάντα – αποφασισμένοι όσο ποτέ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, ως την τελική δικαίωση, προσηλωμένοι αυστηρά στις ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και στα ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.


Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών 
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.