Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,νίκη για το ΔΑΣΩ


foto: otroxos.gr
Η ομάδα του ΔΑΣΩ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην Α1 γυναικών, μετά την ιστορική επικράτησή του εντός έδρας με 3-2 (20-25, 30-28, 25-20, 15-25, 15-12) απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού για την 14 αγωνιστική.

 Τα κορίτσια του Σκουληκάρη, ο οποίος ανέβασε το Ωραιόκαστρο στην Α1 και επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος, έδειξαν να μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο πρώτο σετ, το οποίο και πήραν με 25-20. Όμως… λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο καθώς, η γηπεδούχος βελτιώθηκε, έκανε ντέρμπι το δεύτερο σετ γυρνώντας το από το 11-19 και το 17-23 και στο τέλος στάθηκε πιο τυχερή για να ισοφαρίσει. 
Έτσι με την ψυχολογία με το μέρος της πήρε και το τρίτο σετ. Οι Μακεδόνες αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με πολύ μεγάλη ευκολία. Στο τάι μπρέικ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 9-5, οι Μακεδόνες κατάφεραν να ισοφαρίσουν 12-12, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Ορφανού με σερί 3-0 πήρε το σετ και την πρώτη της νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

«Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τη νίκη, αλλά και για τιε ψυχικές δυνάμεις που δείξαμε. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η ανατροπή που πετύχαμε στο β’ σετ, κάτι που είχαμε ξανακάνει και στο ματς με τον Ανατόλια, κι αυτό κάτι λέει. Σίγουρα μας προβληματίζουν τα νεκρά διαστήματα, αλλά τουλάχιστον η ομάδα προσπαθεί», δήλωσε περιχαρής ο Γιάννης Ορφανός.

Ο Μανώλης  Σκουληκάρης τόνισε από την πλευρά του: «Από τη στιγμή που χάθηκε το β’ σετ όπως χάθηκε λογικό ήταν να κυλήσει έτσι το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και μετά μπήκαμε στο ρυθμό που βόλευε τον αντίπαλο και στο τάι μπρέικ δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς όλη την εβδομάδα είχαμε πρόβλημα με την Μερτέκη και μας βγήκε στο ματς, αλλά και τα κορίτσια του ΔΑΣΩ σήμερα έπαιξαν με ψυχή».
Πηγή: volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.