Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΟΙ: Άνω κάτω οι παρατάξεις μετά τις εκλογές για νέα προεδρεία

Τις ανοικτές πληγές στο εσωτερικό των παρατάξεών τους, τις οποίες αποκάλυψαν οι δημαιρεσίες που διεξήχθησαν ανήμερα των Φώτων για την ανάδειξη των νέων προεδρείων στα δημοτικά συμβούλια, καλούνται να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Αλλαγές σε έξι δημοτικά συμβούλια
Αλλαγές στις θέσεις των προέδρων στα δημοτικά συμβούλια υπήρξαν στην Καλαμαριά, όπου ο Χαράλαμπος Ξανθόπουλος διαδέχτηκε τον Σταύρο Ζαμπέτογλου, στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, όπου ο Πολυχρόνης Παπαβραμίδης πήρε τη σκυτάλη από τη Μαριάνθη Βογιατζή, και στο Ωραιόκαστρο, όπου επελέγη η Δάφνη Δεληπάλα, για να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Δούμπαλα, ο οποίος αμφισβητήθηκε έντονα. Νέοι πρόεδροι εξελέγησαν στο δήμο Δέλτα ο Βαλάντης Παπαγεωργίου, ο οποίος διαδέχθηκε τον Θεόδωρο Δαλακούρα, στο δήμο Θέρμης ο Αργύρης Κουγιάμης στη θέση του Απόστολου Τσολάκη και στο δήμο Θερμαϊκού ο Κώστας Κουτούκας διαδέχτηκε την Έφη Ζαριφέ.
Αντίθετα και για το δεύτερο μισό της δημοτικής περιόδου ανανεώθηκε η θητεία των Μιχάλη Γεράνη, Αντώνη Σαουλίδη και Ζαχαρία Ζαχαρέγκα στην προεδρία των δημοτικών συμβουλίων Πυλαίας-Χορτιάτη, Νεάπολης-Συκεών και Λαγκαδά αντίστοιχα.

Πηγή:makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.