Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η αθλητική δραστηριότητα της ΑΕ Ωραιοκάστρου

Αγώνες κατηγορίας Παίδων της Ε.Π.Σ.Μ
Αποτελέσματα αγώνων των ομάδων της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου. Α.Ε.Ω 1 και Α.Ε.Ω 2

                                             ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ - ΑΕΩ 0-4

Πολύ καλή εμφάνιση της Παιδικής ομάδας της Α.Ε.Ω στο γήπεδο Ντίνος Κούης με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Αν και το παιχνίδι έγινε σε πλαστικό γήπεδο,αυτό δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να δείξουν το ταλέντο τους.
Μονόλογος των φιλοξενουμένων που πέτυχε 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο και έδειξε από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.
Τα γκολ για την Α.Ε.Ω πέτυχαν οι Αδαμίδης(2)-Δάσκαλος-Βασιλειάδης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη μια φορά η φιλοξενούμενοι αστόχησαν από τα 11 βήματα.
Το πέναλτι έχασε ο Γραβάνης στο 59΄.
Η σύνθεση:
Μάρτζιος, Δάσκαλος, Καραίδης, Δημουλιάς, Τριανταφύλλου, Πασχάλης, Φαρμάκης, Κριβέντσης,Καλαντίδης, Βασιλειάδης,Αδαμίδης,Γραβάνης.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω είναι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Α.Ε.Ω 2 - ΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-6

Κυρίαρχη στο λασπωμένο γήπεδο του Ωραιοκάστρου η ομάδα της Κατερίνης νίκησε τη γηπεδούχο ομάδα της Α.Ε.Ω με το ευρύ σκορ 0-6.
Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η παιδική ομάδα της Κατερίνης με κοντινές πάσες και άψογη συνεργασία των ποδοσφαιριστών της.Το αποτέλεσμα δεν χωρά αμφισβήτηση.
Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ω 2 δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον τους.
Η σύνθεση:
Ασλάνης, Κοσμάς, Γιαννούσης, Κωστούλας, Δάσκαλος,Τούρλας, Ποιμενίδης, Πετκάκης, Κοτσικάρης, Χειμωνίδης, Ιωάννου, Καφασόπουλος.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 2 είναι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013
Μ.ΑΛΕΞ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2

Πριν τους αγώνες οι διαιτητές κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 16ου ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης που έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.