Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΠΩΦ διοργανώνει την 3η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX:  2310-694652
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Μέσα σ ένα κλίμα έντονης πολιτικής απαξίωσης και οξύτατης υποβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας - ως αποτέλεσμα της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνουμε - οι κοινωνίες καλούνται να ισχυροποιήσουν τους συνεκτικούς τους δεσμούς για ν αντέξουν την λαίλαπα και ν αναδείξουν την κοινωνική αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των μελών τους.Είναι η ώρα που πρέπει να υπερισχύσει το ΕΜΕΙΣ απέναντι στο ΕΓΩ.

       Η ΕΠΩΦ, πρωτοπόρα όπως πάντα και στην ανάδειξη της κοινωνικής της αποστολής, διοργανώνει την 3η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.
Πρέπει πάση θυσία η τράπεζα αίματος του συλλόγου να εμπλουτισθεί ώστε να μπορέσει ν ανταποκριθεί όταν της ζητηθεί. Μη σκεφτόμαστε την τράπεζα αίματος μόνον όταν την έχουμε ανάγκη. Πρέπει έγκαιρα να φροντίσουμε πρώτα να υπάρχει τράπεζα αίματος, ώστε στη συνέχεια να μπορούμε να την επικαλούμαστε για βοήθεια.
ΟΛΟΙ λοιπόν για ΟΛΟΥΣ.

ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ, ΠΕΡΑΣΤΕ: ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ω.Φ, ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.