Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νικηφόρο ξεκίνημα του Προπαιδικού του ΔΑΣΩ για το 2013 στον 5ο όμιλο της ΕΠΣΜ.


Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Νικηφόρο ξεκίνημα του Προπαιδικού του ΔΑΣΩ για το 2013 στον 5ο όμιλο της ΕΠΣΜ.

         Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2013 το προπαιδικό του ΔΑΣΩ αφού επιβλήθηκε, μετά από πολύ καλή και ουσιαστική εμφάνιση, της ομάδας της Ένωσης Ανθοκήπων-Καρατάσου με σκορ 7 – 2.
         Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι προπαίδες του ΔΑΣΩ ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες ευτύχησαν να σκοράρουν τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών και να προηγηθούν στο ημίχρονο με 3 – 0.
         Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να κρατούν τα ηνία του αγώνα φτάνοντας το σκορ στο ευρύ 7 – 0 με τους αντιπάλους απλώς να μειώνουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα για το τελικό 7 – 2.
         Μετά τη νίκη της  αυτή η ομάδας μας έφθασε στους δέκα βαθμούς ανεβαίνοντας στη βαθμολογία του ομίλου και αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.