Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ
ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ., πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη και ο αγιασμός όλων των δραστηριοτήτων του Κέντρου Πνευματικής Διακονίας της Ενορίας μας.
Στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο γέμισε από την παρουσία και την αγάπη του κόσμου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, αφού τέλεσε τον Αγιασμό, καλώντας κοντά του όλα τα παιδιά που ήταν παρόντα, εμφανώς συγκινημένος και εντυπωσιασμένος από το πλήθος του κόσμου και των πολλών εθελοντών που συμβάλλουν στην οργάνωση και λειτουργία των δραστηριοτήτων, απηύθυνε λόγο ευχαριστίας, παρηγοριάς και ελπίδας σε όλους, τονίζοντας ότι στον καιρό της κρίσης, του πειρασμού και της δυσκολίας, η κοινωνική αλληλεγγύη, η οποία υπάρχει στην Εκκλησία μας, ως πρακτική, από την ίδρυσή Της, αποτελεί φάρο ελπίδας για τους συνανθρώπους μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τρία τραγούδια που ερμήνευσε η Γυναικεία Χορωδία της Ενορίας μας “Eu Choralis”, δίνοντας ένα δείγμα της δουλειάς της σε όλους τους παρευρισκομένους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ενορίας μας, οι οποίοι προσφέρουν τον κόπο, το χρόνο και τις γνώσεις τους σε παιδιά της Ενορίας μας που το έχουν ανάγκη. Σύντομα θα ακολουθήσει ειδικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα για όλες τις δραστηριότητες του Κέντρου.
Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και ΟΛΑ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, τα οποία πολύ ευγενικά δημοσιοποιούν τα ενημερωτικά δελτία τύπου της Ενορίας μας. Είναι αλήθεια ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας των δράσεων οφείλεται και στη δική τους συμβολή. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε να εξακολουθήσουν να στηρίζουν τις καλές προσπάθειες, όχι μόνο της Ενορίας μας, αλλά όλων των Συλλόγων και των φορέων της περιοχής μας.








Δύο νέα προγράμματα ρίχνει στη μάχη κατά της ανεργίας το υπουργείο Εργασίας - Εργασία

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: Ενημέρωση καπνοπωλων-ενοικιαστών περιπτέρων

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Δελτίο τύπου 27 / 11 / 201 2

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σας καλεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 3-12-2012 και ώρα 18.30 στο café bar Crema (ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 37) με θέμα την ενημέρωση σας για το καινούριο μεσοπρόθεσμο και τις νέες Υγειονομικές Διατάξεις. Την ενημέρωση θα κάνει ο πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Ιακώβου και μέλος του Δ.Σ του Ε.Ε.Θ. και ο δικηγόρος του Σωματείου, Παντελής Τσιβελεκιδης. Μετά το τέλος της ομιλίας του θα δεχθούν ερωτήσεις των παρευρισκομένων για διευκρίνηση κάθε απορίας.

Με εκτίμηση
Ο  Πρόεδρος
Γ. Νικόπουλος
Το Δ.Σ.
Του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκαστρου
_________________________________________________________________________
Δ/νση : Βας.Γεωργιου 23 & Τραπεζούντος Ωραιοκαστρo Ταχ.κωδικας : 57013
Τηλ. : 3210-696516 Fax : 2310-694932 Email: e.s.oraio@gmail.com
http://emporikossyllogosoraiokastroy.blogspot.gr/

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Ωραιοκάστρου: Η ΑΘΩΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ «ΠΟΝΗΡΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ» ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Τα χαμόγελα και οι φιλοφρονήσεις, δηλωτικές του κλίματος πως ο σκοπός «επετεύχθη» και η υπογραφή Σαραμάντου, φιγουράρουν μπρος στα όμματα του αρμόδιου Υπουργού και του Γερμανού υφυπουργού Φούχτελ, μια υπέροχη ατμόσφαιρα στολίζει τις ηλεκτρονικές σελίδες του Δήμου Detmold Γερμανίας, όχι όμως και του Ωραιοκάστρου. Γιατί; Ποιος φέρει αντίρρηση στην αδελφοποίηση Δήμων κ.λ.π., ανταλλαγή κουλτούρας, ιδεών, γνώσεων και κυρίως σε εκπαιδευτικό και πολιτιστικό επίπεδο, νομίζω κανένας.
Μέχρις εδώ όλα καλά. Ποιος όμως μπορούσε να διανοηθεί, να υποθηκεύσει οικιστικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά, σε ποικίλα συμφέροντα το Δήμο Ωραιοκάστρου; Φυσικά μόνο η Διοίκηση του Δήμου. Και μάλιστα το όλο εγχείρημα έγινε «εν κρυπτώ» σχεδόν χωρίς δημοσιότητες, επίσημες και μη προσελεύσεις, αλλάζοντας ώρες και μέρες, για αποπροσανατολισμό προς αποφυγήν αντιδράσεων. Γιατί ποιον φοβάται η Διοίκηση Σαραμάντου; Μήπως αυτό που έκανε δεν είχε την κοινωνική συναίνεση ή δεν υπήρχε στις προεκλογικές του εξαγγελίες; Ούτε το ένα ούτε το άλλο, όλα έγιναν εκ του πονηρού μεθοδευμένα και ερασιτεχνικά οργανωμένα. Γιατί ούτε «ήξεραν ούτε ρώταγαν» χωρίς εμπεριστατωμένες μελέτες περιβαλλοντικών, οικιστικών και οικονομικών επιπτώσεων, δεσμεύουν τον μοναδικό πνεύμονα εν μέσω των οικισμών του Δήμου μας, σε αμφιβόλου απόδοσης επένδυση «φυτεύοντας» ανεμογεννήτριες στο βουνό του Ωραιοκάστρου δίπλα σε κατοικίες – Ξενοδοχεία κ.λ.π., προκειμένου να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα.
Να επισημάνουμε ότι η ενέργεια από τις ανεμογεννήτριες είναι ασήμαντη και δεν συνεισφέρει στη μαζική παραγωγή ενέργειας. Απαξίωσαν να συμβουλευτούν, πριν υπογράψουν βεβιασμένα, θεσμικούς φορείς για το νόμιμο του εγχειρήματος. Η συγκεκριμένη περιοχή του Ωραιοκάστρου, καθώς και όλη η ορεινή περιβάλλουσα ζώνη του λεκανοπεδίου Λαγκαδά βρίσκεται στη Γ΄ ζώνη χωροθέτησης και υπάγεται στο Ν.Α. 191/20-11-1971 ΦΕΚ 350Α΄/74 Διεθνής Σύμβαση RAMSAR, όπως αυτή συμπληρώθηκε με τη ζώνη προστασίας Εθνικού πάρκου, Natura 2000, 5 ο πρόγραμμα δράσης για την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και την αντίστοιχη ΚΥΑ για την βιοποικιλότητα, πανίδα, χλωρίδα και κάθε είδους διατάραξης του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι απαγορεύονται τέτοιου είδους παρεμβάσεις, όπως η εγκατάσταση ανεμογεννητριών που θα επιφέρουν μεγάλη διατάραξη στο φυσικό περιβάλλον.
Ξεκαθαρίζω: είμαστε υπέρ της αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης, όταν όμως αυτή γίνεται ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΟΧΙ με μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά παραγγελία έναντι αδράς αμοιβής, που αυτές κατέστρεψαν την Ελλάδα και την τοποθετούν ουραγό της Ε.Ε. στον τομέα προστασίας περιβάλλοντος. Πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες ότι καμιά τεχνολογία δεν μπορεί να εφαρμοστεί έξω από το μέτρο, τους κανόνες, την ηθική και την κοινωνική διάσταση. Οποιαδήποτε ενέργεια έξω από αυτά, θα μας βρει απέναντι, γιατί βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος είναι η γνώση και η αναγνώριση του κινδύνου να καταστραφούμε από το ίδιο το περιβάλλον.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου
Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος
Ευρύτερης Περιοχής Λαγκαδά

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Με τηλεφωνικό ρεντεβού οι επισκέψεις


Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, κατά τη διάρκεια των εορτών

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, κατά τη διάρκεια των εορτών.

Δευτέρα 17-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Τρίτη 18-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Τετάρτη 19-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Πέμπτη 20-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Παρασκευή 21-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Σάββατο 22-12-2012 10 πμ – 6 μμ
Κυριακή 23-12-2012 10 πμ – 6 μμ
Δευτέρα 24-12-2012 (παραμονή) 10 πμ – 6 μμ
Τρίτη 25-12-2012 ΚΛΕΙΣΤΑ
Τετάρτη 26-12-2012 ΚΛΕΙΣΤΑ
Πέμπτη 27-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Παρασκευή 28-12-2012 10 πμ – 9 μμ
Σάββατο 29-12-2012 10 πμ – 6 μμ
Κυριακή 30-12-2012 ΚΛΕΙΣΤΑ
Δευτέρα 31-12-2012 (παραμονή) 10 πμ – 6 μμ
Τρίτη 1-1-2013 ΚΛΕΙΣΤΑ
Τετάρτη 2-1-2013 ΚΛΕΙΣΤΑ*

* σε αντικατάσταση της Κυριακής 23/12/2012


Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Δ/νση : Βας.Γεωργιου 23 & Τραπεζούντος Ωραιοκαστρo Ταχ.κωδικας : 57013
Τηλ. : 3210-696516 Fax : 2310-694932 Email: e.s.oraio@gmail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Στο ΔΑΣΩ η Πέτροβιτς απο την ΠΓΔΜ


Η Μαρίγια Πέτροβιτς θα είναι η πρώτη ξένη του ΔΑΣΩ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι νεοφώτιστες στην Α1 βόλεϊ των γυναικών συμφώνησαν με τη διαγώνια από την ΠΓΔΜ, στην προσπάθεια τους να ενισχυθούν και να παραμείνουν στην κατηγορία.Οι πληροφορίες λένε οτι η διοίκηση του ΔΑΣΩ  έλαβε την απόφαση ενίσχυσης της ομάδας με τρεις ξένες. Θα ακολουθήσουν δύο ακραίες και η μία ίσως αγωνιστεί λίμπερο.



Η Πέτροβιτς είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.92 και τη σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε στη βουλγαρική ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής γυναικών της χώρας της.
 

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας στη πλατεία Πενταλόφου


ΣΤΟΥΣ 16 ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΟΛΛΕΪ ΤΟΥ Δ.Α.Σ.Ω.


Δελτίο τύπου ΔΑΣΩ

    Οι κορασίδες  βόλεϊ του Δ.Α.Σ.Ω. μας χάρισαν για ακόμη μια φορά ένα συναρπαστικό παιχνίδι που απέδειξε ότι αυτά τα κορίτσια πέρα από τεχνική, διαθέτουν ήθος, ψυχή, δυναμισμό, αγωνιστικότητα και θέληση!

    Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο (ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ) απολαύσαμε την νίκη του Δ.Α.Σ.Ω. κόντρα  σε μια δυνατή ομάδα το ΑΝΑΤΟΛΙΑ που έδωσε στην ομάδα μας το εισιτήριο για τις καλύτερες 16.Τα σετ είχαν ως εξής : 21-25, 25-23, 25-15, 25-19. Ο στόχος τώρα είναι η πρόκριση στους 8.

     Στον χθεσινό αγώνα συμμετείχαν  οι αθλήτριες : Παυλίδου Δήμητρα (αρχηγός), Ξανθοπούλου Μαριτίνα (λίμπερο), Παπαγεωργίου Κατερίνα, Τσεμπεκίδου Δήμητρα, Κυργιαφίνη Σοφία, Μαρμαρινού Λαμπρινή, Μαρκάδα Βασιλεία, Αντωνιάδου Δέσποινα, Πολίτη Γεωργία, Τσατσα Ιφιγένεια, Τσατσα Ελένη, Γώτη Διονυσία.

    Πολλά συγχαρητήρια στις μικρές μας αθλήτριες και στον εξαίρετο προπονητή τους Γιάννη Βαγγέλη που με την καθοδήγησή του προκρίθηκαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                          


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ
ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη και ο αγιασμός όλων των δραστηριοτήτων του Κέντρου Πνευματικής Διακονίας της Ενορίας μας.
Στο κτίριο του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από τον Ι. Ναό) λαμβάνουν χώρα οι εξής δραστηριότητες:
·       Εικαστικές Ομάδες
·       Μουσική Προπαιδεία
·       Γυναικεία Χορωδία EY CHORALIS
·       Κοινωνικό Φροντιστήριο
·       Παιδικές και Νεανικές Συνάξεις
·       Ομιλίες – Συζητήσεις Πνευματικού ενδιαφέροντος
·       Κύκλοι Μελέτης Αγίας Γραφής
Ακόμα:
·     Εκδηλώσεις Λόγου
·     Πολιτιστικές και Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις
·     Σεμινάρια
·     Κύκλοι Μαθημάτων Οικιακής Οικονομίας
Από τη νέα χρονιά προγραμματίζονται καινούργιες δράσεις και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, πάντα με γνώμονα την ποιότητα.
Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει με χαρά και κουράγιο για τη συνέχεια!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ποιοι τίθενται σε διαθεσιμότητα στη Βόρεια Ελλάδα - Τοπική Αυτοδιοίκηση

Οι τελικές ρυθμίσεις για το φόρο στα ενοίκια, τεκμήρια ΙΧ, τις αποδείξεις. - Οικονομία

Που είναι οι Συμπαραστάτες, του πολίτη;

Αναρωτιόμαστε, που εξαφανίσθηκαν όλοι αυτοί, που με περίσσιο θράσος πριν περίπου δυο χρόνια, διεκδίκησαν τη θέση του συμπαραστάτη του πολίτη .
Μια θέση που θεσπίσθηκε μέσα από την ανάγκη των πολιτών, για την προώθηση –γνώση-επίλυση, διαφόρων προβλημάτων .
Από ότι φαίνεται,  μάλλον, στόχο είχαν τη παχουλή αμοιβή και όχι το καθήκον .
Προέβαλαν τα κολιτιλίκια τους, τα πτυχία τους και την ιδιότητα τους, ως ασπίδα απέναντι στις απαιτήσεις του θεσμού , και ξέχασαν τις προτάσεις και το ενδιαφέρον , για  τρόπους που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή μας .

«ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙΣ»: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.


 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
1) Δώσε μας ένα σύντομο βιογραφικό σου.

Κατοικώ μόνιμα στο Ωραιόκαστρο όπου είμαι παντρεμμένος με την κ. Κουφουνάκη Ελένη.
Εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος στο ΙΚΑ Πύλης Αξιού, γραμματέας των Υγειονομικών Επιτροπών.
Διετέλεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
Υπήρξα συνεργάτης α) στο γραφείο του Νομάρχη Κώστα Παπαδόπουλου για 4 χρόνια, ως υπεύθυνος του γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Συμπαράστασης Παλιννοστούντων Ομογενών (Ν.Ε.Σ.Π.Ο),
β) στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επί διετία,
γ) στο γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ήμουν ιδρυτής και πρόεδρος της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Ελλάδος (Ε.ΠΟ.Ν.Ε) και διατηρώ τη θέση του επίτιμου προέδου ως σήμερα.
Υπήρξα χορευτής στην αρχή και μετέπειτα χοροδιδάσκαλος και σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της κορυφαίας οργάνωσης του Ποντιακού Ελληνισμού, της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, για περισσότερα από 20 χρόνια. Διετέλεσα επίσης αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Εκλέχτηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος επί 2 τετραετίες στον δήμο Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης και διετέλεσα αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιχείρησης.
Στην συνέχεια εκλέγομαι για 2 τετραετίες στον Δήμο Ωραιοκάστρου στις πρώτες θέσεις εκλογής των δημοτικών συμβούλων. Υπήρξα επί μια τετραετία πρόεδρος ΚΑΠΗ και αντιδήμαρχος καθαριότητας επί διετία.
Σήμερα μετά την άδικη αποπομπή του κ. Ν. Μπάτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας με επέλεξαν ομόφωνα ως επικεφαλής.

ΕΠΣΜ: Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΥΠΟ-ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)


Νεότερα αποτελέσματα
(11η αγωνιστική)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
4
1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
1
1
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
0
0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ
0
1
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ
0
0
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
3
2
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ

Βαθμολογία

ομάδεςβαθμοίποινέςγκολN/I/Hεντόςεκτός
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 23026-13 7-2-2 9-4 3-2-0 17-9 4-0-2 
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 23018-12 7-2-2 11-7 4-1-1 7-5 3-1-1 
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 20014-12 6-2-3 8-3 4-0-1 6-9 2-2-2 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 16014-11 5-1-5 10-7 3-0-3 4-4 2-1-2 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 15018-16 4-3-4 12-7 3-1-1 6-9 1-2-3 
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 15014-19 4-3-4 5-11 1-2-3 9-8 3-1-1 
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 13018-20 4-1-6 16-9 4-1-1 2-11 0-0-5 
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ 11011-12 2-5-4 6-4 2-2-1 5-8 0-3-3 
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 10012-22 3-1-7 6-8 3-1-2 6-14 0-0-5 
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ 709-17 1-4-6 6-5 1-2-2 3-12 0-2-4 

Σημειώσεις:

- Σημαντική σημείωση σχετικά με την βαθμολογία:
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνει η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή στους μεταξύ τους αγώνες (άρθρο 20 του Κ.Α.Π.). Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να παρουσιαστεί αυτόματα (ηλεκτρονικά) στην άνω βαθμολογία.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

12η αγωνιστική
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΠΣΜ: Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΥΠΟ-ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)


Νεότερα αποτελέσματα
(12η αγωνιστική)

ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
1
1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
0
0
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ
0
1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
4
0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
1
2
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
4
1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ
Βαθμολογία

ομάδεςβαθμοίποινέςγκολN/I/Hεντόςεκτός
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 29026-4 9-2-1 13-3 5-0-1 13-1 4-2-0 
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 24020-9 7-3-2 12-2 4-2-0 8-7 3-1-2 
ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ 22018-10 6-4-1 11-7 4-1-1 7-3 2-3-0 
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 20020-13 6-2-4 11-6 3-1-2 9-7 3-1-2 
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 19019-8 5-4-3 11-2 4-1-0 8-6 1-3-3 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 18013-12 5-3-3 5-7 2-2-2 8-5 3-1-1 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 18017-18 5-3-4 9-8 2-2-2 8-10 3-1-2 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 17019-15 5-2-5 9-7 3-1-2 10-8 2-1-3 
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ 809-21 2-2-7 4-6 1-1-3 5-15 1-1-4 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 707-5 1-4-3 6-2 1-3-1 1-3 0-1-2 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 508-21 1-2-8 6-8 1-2-2 2-13 0-0-6 
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ 106-46 0-1-11 3-24 0-0-6 3-22 0-1-5 

Σημειώσεις:

- Σημαντική σημείωση σχετικά με την βαθμολογία:
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνει η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή στους μεταξύ τους αγώνες (άρθρο 20 του Κ.Α.Π.). Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να παρουσιαστεί αυτόματα (ηλεκτρονικά) στην άνω βαθμολογία.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

13η αγωνιστική
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΣΜ: Τελευταία αποτελέσματα Κυριακή 25.11.2012

Τελευταία αποτελέσματα 25.11.2012  
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ : 3 - 1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ : 1 - 0
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : 1 - 4
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ : 1 - 0
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ : 4 - 1
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ : 4 - 0
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ : 0 - 1
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΥΔΑΣ : 1 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΦΛΟΓΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥΣ : 4 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ - ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ : 4 - 2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ - ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ : 1 - 0
Μ.ΑΛΕΞ. ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΩΝ - ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ : 5 - 0
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ : 3 - 2
ΠΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ : 1 - 0
ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : 2 - 7
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ : 1 - 0
ΠΡ.ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : 1 - 0
ΠΑΟ ΚΑΡΤΕΡΩΝ - ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ : 2 - 2
ΕΥΟΣΜΟΣ 2006 - ΜΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ : 0 - 0
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ : 2 - 3
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ : 3 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ - ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ : 1 - 0
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ : 4 - 2
ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ : 0 - 1
ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ : 2 - 1
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ : 1 - 4
ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ : 2 - 0
ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ - ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ : 3 - 3
ΕΡΜΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : 1 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : 3 - 0
ΠΕΡΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ : 0 - 3
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ : 2 - 1
ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : 3 - 1
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ : 2 - 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ : 1 - 1
ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ - ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ : 3 - 1
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ : 2 - 3
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. Ζ. ΖΑΧΟΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ : 1 - 3
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ : 1 - 3
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ : 3 - 0
ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΤΑΥΡΟΙ ΕΛ.ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ : 5 - 1
ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ : 2 - 2
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ - ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ : 1 - 0
Μ.ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ : 0 - 1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ : 2 - 0
ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ : 2 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ - ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ : 1 - 2
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ : 0 - 3
ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : 0 - 3
ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΜΓΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ : 2 - 1
ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ : 3 - 2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ : 4 - 5
ΕΝ. ΑΝΘ. ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ - ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ : 0 - 3
ΔΟΞΑ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ : 0 - 1
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ : 4 - 1
ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 5 - 0
ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ : 2 - 1
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ-ΜΑΛΓΑΡΩΝ : 3 - 2
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ - ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ : 1 - 0
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ : 0 - 0
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ : 0 - 0

Νίκη για την εφηβική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου


Νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, στην Ευκαρπία.

Διαιτητές: Μουτζούρης, Αγραφιώτης.
 
Δεκάλεπτα 7-12, 19-18, 26-30, 30-63.

Ευκαρπία (Βλαχοδήμος): Χιωτέλης 3(1), Σιαμαύρας 11, Εσπερίδης 5, Τούτογλου, Πιστοφίδης 2, Μανδανής 3(1), Καραμαρίας 6, Κίσλας, Καβακάς.
 
Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Παρικογλου 7, Ποντικάκης 7(1), Κουδουμάς 4, Καλτσίδης, Μεντεσίδης 7, Κουρτίδης 9, Γιαννούσης 2.

Ήττα για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου


Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου από την αντίστοιχη των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη με σκορ 64-49.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 35-26, 48-37, 62-49.

Διαιτητές: Παπαδοπούλου, Καλφόπουλος.

Εκπ. Φρυγανιώτη (Χαλκιάς): Παπαδόπουλος 2, Χαριτίδης 2, Λαμπρινός 4, Σαργιαννίδης 2, Παπαδόπουλος, Δέμπη 4, Δελής, Μασούρας, Καρακουλάκης, Μπατσιούλας 12, Καραγιαννίδης 19, Λογοθέτης 17.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης 7(1), Ενγκβαλλ 2, Χατζής 6, Γαϊτανίδης 7(1), Τσελνίκου, Στρέζος, Ταξιάρης 15(1), Πατσιαβούρας 4,  Θεοδωρίδης 6, Κασωτάκης 3, Κύργιας, Κόκκαλης.
No virus found in this message.

Νίκη Νεοχωρούδας - ΚΑΟΣ 61-60. 40' Διαφήμισης για τον αθλητισμό, και άλλο τόσο ντροπής για αυτόν, στον πλέον επεισόδιακό αγώνα της χρονιάς.


Νίκη Νεοχωρούδας - ΚΑΟΣ 61-60

40' Διαφήμισης για τον αθλητισμό, και άλλο τόσο ντροπής για αυτόν, στον πλέον επεισόδιακό αγώνα της χρονιάς.

Με τίτλο: «Σαράντα λεπτά διαφήμισης για τον αθλητισμό, και άλλο τόσο ντροπής για αυτόν, στον πλέον επεισοδιακό αγώνα της χρονιάς», η ιστοσελίδα του ΚΑΟΣ σχολιάζει το χθεσινό παιχνίδι με τη Νίκη Νεοχωρούδας:

"Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις  και σίγουρα εμφανίστηκαν επάξια ως κορυφαίες αγωνιστικά ομάδες της Β' ΕΚΑΣΘ. Για αυτά τα 40' (πλήρη) λεπτά αγωνιστικού χρόνου τόσο η ομάδα μας, όσο και η ομάδα της Νεοχωρούδας αξίζουν συγχαρητήρια.

Συνέχισαν τους αγώνες τους με επιτυχία οι 2 παιδικές ομάδες της Α.Ε.Ω.(Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου).


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012
                                                                                                                               
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ - Α.Ε.Ω  1       1-7
Γήπεδο Ευόσμου(πλαστικό)ώρα 11.00
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 στον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε Ευόσμου με σκορ 7-1.
Μονόλογος των φιλοξενουμένων με ηγέτη τον Αδαμίδη που πέτυχε 4 όμορφα γκολ.
Τα άλλα γκολ για την Α.Ε.Ω πέτυχαν ο Βασιλειάδης(2) και ο Ζιγκόλης.Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν καλή παρουσία και το αποτέλεσμα είναι πέρα ως πέρα δίκαιο.
Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ,τα κατάφεραν στο τέλος του αγώνα και διαμόρφωσαν το τελικό 7-1.
Σύνθεση της Α.Ε.Ω 1 
ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΚΑΦΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ,,ΠΑΠΑΚΑΛΟΣ,ΚΑΡΑΙΔΗΣ,ΙΩΑΝΝΟΥ κ,ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ,ΖΙΓΚΟΛΗΣ,ΙΩΑΝΝΟΥ χ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 1 είναι το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου(χόρτο) με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα 2.



ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ -  ΑΕΩ 2     1-1 
Γήπεδο Διαβατών ώρα 10.00
Την καλύτερη παρουσία στους μέχρι τώρα αγώνες της Ε.Π.Σ.Μ είχε σήμερα η ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2 απέναντι στον Ιωνικό στο γήπεδο των Διαβατών(ΧΌΡΤΟ).Παρά το βαρύ και λασπερό γήπεδο η παιδική ομάδα της Α.Ε.Ω κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ με πολύ ωραίο πλασέ του Χειμωνίδη στο πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες να μεγαλώσουν το σκορ αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Α.Ε.Ω αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.
Η σύνθεση της Α.Ε.Ω 2
ΑΣΛΑΝΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΠΑΝΑΡΙΤΗ,ΜΠΑΤΟΣ,ΦΑΡΜΑΚΗΣ,
ΚΡΙΒΕΝΤΣΗΣ,ΠΕΤΚΑΚΗΣ,ΚΟΤΣΙΚΑΡΗΣ,ΓΡΑΒΑΝΗΣ,ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ,ΤΟΥΡΛΑΣ,ΜΑΡΤΖΙΟΣ.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 2 είναι το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ πάλι εκτός έδρας.

ΕΠΣΜ: Τελευταία αποτελέσματα 24.11.2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ : 1 - 2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ : 0 - 0 ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 1 - 1 ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ : 4 - 2 ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ : 2 - 10 ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ : 3 - 2 ΚΑΝΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΛΑΚΚΙΑΣ : 0 - 1 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΗΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 2 - 2 ΔΑΦΝΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΑΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ : 2 - 1 ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 0 - 1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 95 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΑΝΑ : 5 - 0 ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ : 3 - 1 ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ : 0 - 1 ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ : 4 - 1 ΓΣ ΦΟΙΝΙΚΑ - ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΣΙΑΣ : 6 - 3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ : 6 - 0 ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ : 3 - 1 ΑΙΟΛΟΣ - ΑΕ ΧΑΡΙΛΑΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ : 1 - 3 ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ - ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΕΣ. : 0 - 0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ : 3 - 2 Μ.ΑΛΕΞ. ΒΡΑΧΙΑΣ - ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ : 0 - 2 ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ : 2 - 1 ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ : 4 - 0 ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ : 0 - 0 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ - ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν.ΚΡΗΝΗΣ : 0 - 1 ΑΕ ΚΡΗΝΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ : 3 - 0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ : 1 - 1 ΚΙΣΣΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ - ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ : 1 - 2 ΜΕΛΙΤΕΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : 2 - 1 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ : 2 - 1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ : 0 - 1 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ - ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : 1 - 1 ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ : 3 - 2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : 0 - 1 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ : 1 - 1

Τρόμαξαν με Χίντα στο Βριλήσσια-Ωραιόκαστρο

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Χίντα σημαδεύτηκε το παιχνίδι Βριλήσσια - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, όπου κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα με 3-1. Λίγο πριν από τέλος του πρώτου σετ, μετά από μια προσπάθεια για μπλοκ, η 26χρονη κεντρικός του ΔΑΣΩ έπεσε άσχημα και χτύπησε στο κεφάλι και στον αυχένα. Η άτυχη αθλήτρια έχασε τις αισθήσεις της και αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Εκεί, έχοντας πλέον ανακτήσει τις αισθήσεις της, υποβάλλεται σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να διευκρινίζουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Τα σετ: 25-17, 21-25, 25-15, 25-16.
Βριλήσσια (Μάρκος Κωβαίος): Πετρουλάκη, Γιοβάνη 15 (1 άσος, 11/33 επ., 3 μπλοκ), Γκότζη 16 (1 άσος, 14/30 επ., 17% υπ., 1 μπλοκ), Μαβιλίδη 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ), Σιλχάνοβα 20 (2 άσοι, 18/42 επ., 28% υπ.), Καραγιώργου 6 (1/5 επ., 5 μπλοκ), Κοκκίου (λ, 39% υπ.), Κοκλανάκη
ΔΑΣΩ (Ευστρατία Κοκκίνου): Χίντα 3 (2/7 επ., 1 μπλοκ), Πανταζή 15 (1 άσος, 14/28 επ., 61% υπ.), Καπνιά 9 (9/34 επ., 50% υπ.), Σεφεριάδου 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Χοτοκουρίδου 5 (2 άσοι, 3/16 επ.), Κουτσοκώστα 4 (2/16 επ., 2 μπλοκ), Εζινέλη (λ, 52% υπ.), Χαλιαμπάλια 9 (2 άσοι, 5/13 επ., 2 μπλοκ), Ξανθοπούλου, Παπαγιαννάκη 2 (1 άσος, 1/2 επ.), Μπαξεβάνη.
Πηγή: Sentragoal