Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου- Υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β' Θεσσαλονίκης


Σήμερα, Κυριακή, η υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Kαγκελίδου συμμετείχε στη δράση της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας “Let's do it Greece” για τον καθαρισμό της κοίτης του Μπογδάνα από τα ελαστικά στο ύψος της γέφυρας Ασσήρου-Λαγκαδά. Ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών  Κορώνειας – Βόλβης, κ. Δήμητρα Μπόμπορη και το προσωπικό, που συμμετείχε στον καθαρισμό,  για το έργο και τις μελλοντικές δράσεις του φορέα και επισήμανε πως θα είναι αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες και πάντα στη διάθεση του Δ.Σ.

Ήττα για το προπαιδικό τμήμα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Ήττα για την ομάδα του προπαιδικού, από την Αναγέννηση Φλόγας, το περασμένο Σάββατο. Όπως φαίνεται από το σκορ το παιχνίδι κυρίως κρίθηκε στην άμυνα. Η ομάδα μας έκανε περισσότερα λάθη, έχασε κάποιες βολές και δυσκολεύτηκε γενικά να αντιμετωπίσει την πιεστική άμυνα της Αναγέννησης. Χρήσιμη εμπειρία χαρακτηρίζεται το παιχνίδι τελικά.

Τα δεκάλεπτα: 6-10, 17-17, 31-22, 39-31.

Διαιτητής: Μπίκης

Αναγέννηση Φλόγας (Χριστοφορίδης): Πάσχος 9, Μαλίτας, Καραγιαννίδης, Παράνομος 2, Χατζηκυριακίδης 6, Μπάνας 2, Σαμαράς 2, Γιουμίδης 2, Παγώνης 10, Ζωγράφος, Αντωνιάδης 6.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης, Τσελνίκου 2, Καμπουρίδης 8, Γαϊτανίδης 1, Θεοδωρίδης 2, Στρέζος, Ταξιάρης, Αμοιρίδης, Χύτας 7, Κασωτάκης 8, Χατζής 3, Κύργιας. 

Διαδικτυακή παρουσίαση υποψηφίων Βουλευτών απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου



Τη Δευτέρα 30/4 κι ώρα 21:00 στο ROSE GARDEN διαδικτυακή  παρουσίαση των υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές, από το δήμο Ωραιοκάστρου. Με το συντονισμό του δημοσιογράφο Φωκίων Φουντουκίδη και τη διοργάνωση : www.oraiokastro.netwww.oraiokastronews.blogspot.com ,www.kallithiotis.blogspot.com.  Στείλτε τις ερωτήσεις σας στα e-mail oraio@oraiokastro.net. ,planetcosmos@hotmail.gr kallithiotis@otenet.gr

Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παντελής Τσακίρης: Είναι στο χέρι μας να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις

Σήμερα φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «ΣΚΑΙ Τώρα», ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Β Θεσσαλονίκης, κ.Παντελής Τσακίρης , μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Η εποχή μας την πλήρωσε από το ξύλινο λόγο. Είναι στο χέρι μας να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις . Αν και εισπράττουμε την πλήρη απαξίωση της πολιτικής , είναι κατάφωρα άδικο να μας εξομοιώνουν με το προηγούμενο πολιτικό σύστημα.
Από 7 Μαίου πρέπει και μπορεί να ξεκινήσει η νέα μεταπολίτευση».

Προεκλογική δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου


Περιοδεία σε περιοχές της Θέρμης πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Καγκελίδου, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 21:00 θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate της TV100 με τη συμμετοχή δημοσιογράφων-υποψηφίων βουλευτών από άλλα κόμματα.

Στη συνέχεια θα παραστεί σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης στα Βασιλικά.

Αύριο η κ. Καγκελίδου θα συναντηθεί στις 14:00 με bloggers του Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε Σοχό, Ασκό, Κρύα Νερά και Αυγή.

Νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Γαλλική Κρατική Τηλεόραση “France2” και τον τηλεοπτικό σταθμό “TV5”.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ μίλησε για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πολιτευτεί και επισήμανε την «υπεύθυνη στάση που πρέπει να επιδείξουν οι πολίτες, προκειμένου να επιτευχθεί η αλλαγή του κράτους».

Επιστολή πολίτη: Απλά ερωτήματα που απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις


Επιστολή Π.Σεβασλιάν

Μιας και είναι της μόδας το κίνημα κατά των μεσαζόντων και βλέποντας ότι ο Δήμος μας συμβάλει σε αυτό το κίνημα θέλω να θέσω ένα ερώτημα.
Τα έντυπα του Δήμου με ποιον τρόπο τα τυπώνει ο Δήμος μας?
Τα αναθέτει απευθείας σε προμηθευτές (να υποψιαστούμε ημέτερους?)
Οι προμηθευτές αυτοί είναι οι ίδιοι παραγωγοί ή είναι βιβλιοπώληδες οι οποίοι στην συνέχεια τα αναθέτουν σε τυπογράφους και απλά προσθέτουν την μίζα τους?

Κουτρούκης Κώστας: ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!


ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

Η σημερινή κρίση δεν είναι τυχαία,είναι αποτέλεσμα της κυριαρχίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος,στη πραγματική οικονομία,της εικονικής
πραγματικότητας στις ουσιαστικές ανάγκες.
Για να υπερβούμε τις δυσβάσταχτες συνέπειες της,επιλέγουμε είναι η παραμονή
της χώρας στην Ευρωζώνη και το Ευρώ, απαντάμε με τον έλεγχο των αγορών και την προώθηση της πολιτικό-οικονομικής ενοποίησης και της αλληλεγγύης των
ευρωπαϊκών λαών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ν Φιλαδέλφειας το 2ο παιδικό Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κώστα Μαυρίδη.


Δελτίο τύπου, 27-4-2012.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ν Φιλαδέλφειας το 2ο παιδικό
Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κώστα Μαυρίδη.

Το Δ.Σ του Ατρομήτου Ν Φιλαδέλφειας ευχαριστεί τις ομάδες της Αστραπής Μεσαίου ,
 της Δόξας Πενταλόφου, και του Ιωνικού Διαβατών για την συμμετοχή τους στο
τουρνουά.

Διασυλλογικό πρωτάθλημα TAEKWON-DO στο Ωραιόκαστρο


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα Παντελή Τσακίρη

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β Θεσσαλονίκης & υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Παντελής Τσακίρης προσκεκλημένος στην Ολομέλεια ΑΕΙ-ΤΕΙ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Στις 6 Μαϊου θα κριθούμε να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις. Μέχρι τώρα το μέλλον μας εξαρτήθηκε από κάποιους που φρόντισαν να το κάνουν δυσοίωνο. Αυτοί που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αυτοί που φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους.
 Μόνο εμείς είμαστε παρόντες. Γιατί δεν ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε τους συμπολίτες μας στα μάτια. Γιατί πρέπει να παλέψουμε για το μέλλον μας.Με το κεφάλι ψηλά .Όλοι μαζί. Αλλάζουμε Ψήφο.Τα αλλάζουμε όλα.»

Προεκλογική δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου

Με εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Καγκελίδου.

Το πρωί περιόδευσε στη λαϊκή αγορά Παλαιοκάστρου, ενώ το απόγευμα επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ Πενταλόφου, την Άσσηρο, τη Λητή και το Μελισσοχώρι.

Αύριο στις 10:00 η κ. Καγκελίδου θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θέρμης Θόδωρο Παπαδόπουλο και το απόγευμα θα περιοδεύσει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης στις 18:20 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ενώ στις 21:00 θα συμμετέχει σε τηλεοπτικό debate της TV 100, στο οποίο θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι υποψήφιοι με άλλα κόμματα.

ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΗ Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δελτίο τύπου ΔΑΣΩ

Ενημερωθήκαμε για το Αθλητικό Φεστιβάλ 2012 του Δήμου Ωραιοκάστρου ότι ανάμεσα στις εκδηλώσεις αναφέρετε ότι θα διεξαχθούν Διασχολικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ.
Μας προκάλεσε εντύπωση ότι ο Δήμος αναφέρετε στο Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ως 5ο που διοργανώνει ο Δήμος προφανώς ξεχνάει, και μάλλον εσκεμμένα ότι τα προηγούμενα τέσσερα (4) Διασχολικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου δεν τα διοργάνωσε ο ίδιος αλλά ο Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ενημέρωση απο Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για την αργία της πρωτομαγιάς


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ο Επορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου κοινοποιεί επιστολή της Ομποσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων σχετική με την αργία της πρωτομαγιάς, για ενημέρωση των επαγγελματιών.

Τα χθεσινά αποτελέσματα στην Δ΄ Εθνική

Τα αποτελέσματα στην χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική σε 2ο όμιλο είναι τα εξής:

2ος ΟΜΙΛΟΣ(24η αγ.)
Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών     2-0
Εθνικός Σοχού - Δόξα Χέρσου                     0-0
Εθνικός Αγιονερίου - Αχιλλέας Τριανδρίας   2-1
Δόξα Πενταλόφου – Ηρακλής                      3-0 α.α
Νέα Καλλικράτεια - Διγενής Λακκώματος    1-1
Κιλκισιακός – Καμπανιακός                         2-3
Απόλλων Αρναίας - Οδυσσέας Κορδελιού     0-1
Ρεπό: Μακεδονικός


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου


Στις λαϊκές αγορές της Νέας Μεσήμβριας, του Ανατολικού και των Διαβατών περιόδευσε σήμερα η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Καγκελίδου, ενώ το απόγευμα επισκέφτηκε περιοχές της Σίνδου και στη συνέχεια παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίνδου.

Αύριο η κ. Καγκελίδου θα επισκεφτεί τη λαϊκή αγορά Παλαιοκάστρου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 και στην εκπομπή «Πρωϊνά Δρομολόγια» η υποψήφια βουλευτής δήλωσε πως «αποφάσισα να πολιτευτώ γιατί έχω στεναχωρηθεί, έχω δυσαρεστηθεί, έχω οργιστεί όπως όλοι οι πολίτες. Δεν γίνεται όμως έτσι να πάμε στις κάλπες. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να αλλάξουμε τη χώρα».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM και στους δημοσιογράφους Ηλία Κανέλλη και Μαρία Νταλιάνη σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «πως πρόκειται για μια προσωπικότητα του παγκόσμιου αθλητισμού, που έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία. Είναι ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό που έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, γιατί μπορούμε να κοιτάμε τον Πύρρο Δήμα και να παίρνουμε κουράγιο ως χώρα ότι θα τα καταφέρουμε».

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών και την άνοδο της Μαρί Λεπέν και την άνοδο της «Χρυσής Αυγής» στην Ελλάδα, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η κ. Καγκελίδου δήλωσε: «Ελπίζω ότι οι δημοσκοπήσεις θα διαψευσθούν. Η ισχυροποίηση και η είσοδος ακροδεξιών κομμάτων στα κοινοβούλια αποτελεί πλήγμα στην δημοκρατική λειτουργία, διότι τα κόμματα αυτά αντιστρατεύονται την ίδια την Δημοκρατία. Από την άλλη, αποτελεί απόδειξη της αδυναμίας της πολιτείας να διασφαλίσει βασικές ανάγκες, όπως η ασφάλεια, σημαντικού τμήματος πολιτών. Η ευθύνη του πολιτικού συστήματος έγκειται στην μονομερή προσπάθεια ένταξης των πολιτών στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η δημοκρατία ταυτίστηκε με την (ατομική) ευημερία και κατανάλωση, αλλά ποτέ με την ισότητα, την αναδιανομή δυνατοτήτων και την ελευθερία. Σήμερα, στις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε, η μικροπολιτική τακτική της εύκολης άρνησης πάντων και της επιλεκτικής συμμετοχής τείνει να μετατρέψει το πολιτικό πρόβλημα της χώρας σε πρόβλημα δημοκρατίας.



Διαβάστε επίσης συνεντεύξεις της υποψηφίου στο redalert.gr (http://redalert.gr/gnomes/synenteykseis/1638-zitame-pistepsoun



Προεκλογική δραστηριότητα Παντελή Τσακίρη


Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β Θεσσαλονίκης Παντελής Τσακίρης σήμερα 26/4/2012 βρίσκεται σε Μηχανιώνα και Αγγελοχώρι ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στη Σίνδο και στις 19.00 ειδικότερα θα παρευρεθεί σε εκδήλωση της Β ΝΟΔΕ με κεντρικό ομιλητή τον κ.Μεϊμαράκη στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.

Την Παρασκευή 27/04/2012 το πρωί θα επισκεφθεί τα Βασιλικά, τον Αγ.Αντώνιο και το Μονοπήγαδο του Δήμου Θέρμης .
Το απόγευμα θα συνεχίσει την περιοδεία του στα Κύμινα , στα Ν.Μάλγαρα, στο Ανατολικό και στη Χαλάστρα ενώ στις 19.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση των απόστρατων αξιωματικών στο ξενοδοχείο ΔΑΙΟΣ.

Τα δώρα της κλήρωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Ο ΠΟΝΤΟΣ»

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΠΟΝΤΟΣ»
                                                                                                                                                                                                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τα νούμερα που κερδίζουν τα δώρα του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Ο ΠΟΝΤΟΣ» κατά την κλήρωση του λαϊκού λαχείου της 24/04/2012 είναι τα εξής:

1ος αριθμός  102  Ένα τραπέζι σαλονιού (αξίας 180€)
2ος αριθμός  999   Ένα κατσικάκι 
3ος αριθμός  915   Δύο μαξιλάρια με φωτογραφία επιλογής σας (αξίας 40 ευρώ)


Τα δώρα θα δοθούν στους τυχερούς το αργότερο εντός εξαμήνου.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Α.Σ.Ω ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ




Στο 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κουφαλίων τα γήπεδα του Τένις, γέμισαν το Σάββατο 7 Απριλίου με πολλούς αθλητές –τριες οι οποίοι έδειξαν τις δυνατότητες τους και τις δεξιότητές τους στο άθλημα της αντισφαίρισης.
Σε αυτό το Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας πάνω  20 αθλητές –τριες μας. Τα πρώτα δείγματα στις προσπάθειας των αθλητών μας ήταν και είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, με την διάκριση πολλών παιδιών από το Σύλλογό μας. Πιο συγκεκριμένα διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές: Κόκουλα Αριάδνη, Παπαιωάννου Διονύσης και Τακατινης Γιάννης στην κατηγορία junior και οι Καδίτη Μυρτώ, Πολυχρονίδου Λυδία και Κατσαρού Γεωργία στην κατηγορία άνω των 13 ετών.
Η αγωνιστική τους συμπεριφορά έδωσε ελπίδες για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ – 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΈΩΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                          
7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ – 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΈΩΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει πολιτιστικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο «7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗ & ΛΟΓΟΣ 2012».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Απριλίου έως και 6 Μαΐου 2012 στο Κέντρο Πνευματικής Διακονίας «Πρωτ. Νικόλαος Φράγκος» (πνευματικό κέντρο ενορίας όπισθεν του ι. Ναού).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Φοβερό τροχαίο πριν λίγη ώρα στην οδό Θεσσαλονίκης με τραυματίες

Αναδημοσίευση απο oraiokastronews


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκης στο ύψος των καφετεριών.Ένα βυτίο μεταφοράς γάλακτος έπεσε πάνω σε αστικό λεωφορείο που είχε σταματήσει στην στάση και το έσυρε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα...

Ανοιχτή επιστολή της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου




Προς εκπροσώπους των άλλων κομμάτων με αφορμή την σύσκεψη που συγκαλεί την Παρασκευή 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Σαραμάντος προκειμένου να οργανώσουν τα της προεκλογικής περιόδου.

Εκφράζοντας την βεβαιότητα μας για την διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα και έχοντας ως στόχο την αποφυγή της ρύπανσης από τις προεκλογικές αφίσες αλλά και την υπερβολική διακίνηση προεκλογικού υλικού, παίρνουμε την πρωτοβουλία να προτείνουμε στα άλλα κόμματα και στον Δήμο Ωραιοκάστρου να «απαγορευτεί» η ανάρτηση πανώ, αεροπανώ και πάσης φύσεως όμοιων αντικειμένων.

Η διάθεση χώρων στα κόμματα (ή κατασκευή των χώρων αυτών) όπως και κάθε τι που προκαλεί δαπάνες σε βάρος των προϋπολογισμού του δήμου μας θα ήταν πρόκληση για τους ψηφοφόρους του Ωραιοκάστρου.

Περιοριζόμαστε σ’ αυτά τα ελάχιστα και αυτονόητα.
Σ’ αυτά που θα μας δώσουν την ελπίδα ότι την αφετηρία μιας σταδιακής μετατροπής της χώρας θα αποτελέσουν τα μικρά βήματα και όχι απαραίτητα τα άλματα.


Για το Δ. Σ.

ο πρόεδρος   Η. Ζιακούλης
ο γεν. γραμ.  Δ. Λιοτήρης

Ληστεία σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Σίνδου


Ληστεία σε τράπεζα στη Σίνδο
Δύο άγνωστοι με το <<καλημέρα>> λήστεψαν υποκατάστημα της <<Τράπεζας Πειραιώς>> στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι δράστες, γύρω στις 8.20 το πρωί, έσπασαν με βαριοπούλα τη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του υποκαταστήματος και στη συνέχεια ένας εξ αυτών εισέβαλε στο εσωτερικό της τράπεζας φωνάζοντας <<ληστεία>>, ενώ κατευθύνθηκε στα ταμεία ζητώντας τα διαθέσιμα χρήματα.

Αφού άρπαζε περίπου 5.000 ευρώ βγήκε από την τράπεζα και μαζί με το συνεργό του που κρατούσε <<τσίλιες>> επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΔΗΛΩΣΗ του Κώστα Κουτρούκη, υπ.Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης με την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"



ΔΗΛΩΣΗ του Κώστα Κουτρούκη, υπ.Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης με την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" 


Η χώρα μας βρίσκετε στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της.
Με την οικονομική κρίση να βαθαίνει,με την ύφεση να συνεχίζεται,με την ανάπτυξη ανύπαρκτη,με την ανεργία να καλπάζει, με τη νεολαία  να μεταναστεύει.
Σ αυτή την τραγική κατάσταση για τους πολίτες, η πολιτική υποκρισία όσων μας
οδήγησαν στην Χρεοκοπία και την Φτώχεια  ,δεν έχει όρια.
Μας θέτουν υποθετικά κι εκβιαστικά διλήμματα και χρησιμοποιούνε την ιδία ορολογία των ατέλειωτων υποσχέσεων,την στιγμή που έχουν θέσει ,φαρδιά –πλατιά ,τις υπογραφές τους κάτω από τα Μνημόνια.
Οι πολιτικές δυνάμεις της συγκυβέρνησης ,που μας οδήγησαν στην σημερινή οδυνηρή κατάσταση,είναι αδύνατον να μας δώσουν διέξοδο.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , χωρίς να λέει «ναι η όχι σε όλα»,αγωνίζεται για  μια άλλη προοπτική , με αλλαγή των συσχετισμών ,τόσο στην Ελλάδα όσο και στην  Ευρώπη.

Συνελήφθη για μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ ο Μ.Ζορπίδης


Συνελήφθη το πρωί ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μ.Ζορπίδης για μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ. Η σύλληψη έγινε για οφειλές ύψους
160.000 που προέκυψαν μετά τον Ιούλιο του 2011 για ασφαλιστικές εισφορές. Ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου είχε καταβάλλει κάποια χρήματα ωστόσο δεν αποπλήρωσε το χρέος με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Τελικά μετά την σύλληψή του ο Μ.Ζορπίδης τακτοποίησε το χρέος και αφέθηκε ελεύθερος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού διοργανώνει φέτος το 1Ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για εφήβους


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού διοργανώνει φέτος το 1Ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για εφήβους δημιουργώντας ένα πεδίο στο οποίο οι Σύλλογοι, οι χορευτές και οι χοροδιδάσκαλοι έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τη δουλειά και την ταυτότητά τους, να γλεντήσουν και να συναναστραφούν. Είναι, επίσης, σημαντικό το γεγονός ότι δίνονται ευκαιρίες σε χορευτές αυτής της ηλικίας να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δεδομένης της έλλειψης που υπάρχει σε αυτό τον τομέα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δρυμού «Παναγιώτης Νέτσικας» την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, Παγκόσμια Ημέρα Χορού. Φιλοδοξία μας είναι το φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός για τον Δρυμό, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.