Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου "Ο ΠΟΝΤΟΣ"


ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                                                            
«Ο ΠΟΝΤΟΣ»

ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1981                                                                       
Τ.Κ. 54500, ΜΕΣΑΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλ. 2310 786.670, Κιν.: 6977.797.804                                                 
 Fax.  2310 786.671
Site: msm-pontos.sillogoi.com
Email. smesaiouopontos@gmail.com, msm.pontos@sillogoi.com
                                                                                   Μεσαίο 28/12/2012
 Αρ. Πρωτ…287…            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΔΩΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η προσφορά δώρων στα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μεσαίου την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου, που οργάνωσε ο σύλλογος στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσαίου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο κέντρο διασκεδάσεως Αστέρας στο Μεσαίο. Στην αρχή του χορού ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Αμανατίδης αφού καλωσόρισε τον κόσμο μαζί με το μικρό χορευτικό συγκρότημα έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα ποντιακά κάλαντα. Εν συνεχεία, χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα μικρό και μεγάλο με πολλή μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησαν ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου  Σταύρος Μαρμαρίδης,  ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μεσαίου Σάββας Φωτίαδης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Αλέκος Κεβρεκίδης και εκπρόσωποι της Αστραπής Μεσαίου.  Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την μουσική ορχήστρα «Τα Παιδιά Του Μεσαίου» που έπαιξε δωρεάν στο χορό του συλλόγου και τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για τα λαχεία του συλλόγου. 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΛΩΞΑΝΔΡΑΣ»
Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. το μεγάλο χορευτικό του συλλόγου  συμμετείχε «Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Λωξάνδρας»  που οργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ωραιοκάστρου και Ηλιουπόλεως «ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ».  Στην εκδήλωση αυτή το χορευτικό αφού έψαλλε τα χριστουγεννιάτικα ποντιακά κάλαντα, χόρεψε δυο χορούς με πολύ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τον Πυρρίχιο Χορό.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DVD ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ
Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου ο σύλλογος παρουσίασε δυο dvd που αφορούν τους κατοίκους του Μεσαίου.  Το πρώτο dvd αφορούσε «το τραπέζι αγάπης για την τρίτη ηλικία» και γυρίστηκε το 1985 από το σύλλογο με τους πρώτους κατοίκους του Μεσαίου.  Το δεύτερο dvd  «ο τόπος μου η ζωή μου» γυρίστηκε το 2000 στο Μεσαίο από το τηλεοπτικό σταθμό 4Ε και αναφέρεται στην ιστορία του χωριού.                                                                
 
Με τιμή    
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο Πρόεδρος                                                        Η Γεν. Γραμματέας

 Αμανατίδης Θεόδωρος                                     Αμανατίδου Θ. Σοφία

 Ακολουθούν φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.