Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία έκλεισε ο κύκλος των εκδηλώσεων της ΕΠΩΦ για το 2012 και αρχίζει νέος το 2013 με τους "ΜΩΜΟΓΕΡΟΥΣ" της Κοζάνης το Σάββατο 5/1/13 στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ 
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 
57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652 
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι χορωδίες της ΕΠΩΦ ολοκλήρωσαν τον κύκλο εμφανίσεών τους για το έτος 2012 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Στις 15 Δεκεμβρίου 2012 συμμετείχαν σε συνάντηση χορωδιών στη Ν.Μάδυτο που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος. Στις 19 Δεκεμβρίου 2012 συμμετείχαν στη διοργάνωση φιλανθρωπικής βραδιάς στο αμφιθέατρο των σχολών ΟΑΕΔ με τους αδελφούς Τσαχουρίδη. Στις 23 Δεκεμβρίου 2012 εμφανίστηκαν στις εκδηλώσεις ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στη Δράμα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν και κράτησαν συντροφιά στους τρόφιμους του ιδρύματος ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ με κάλαντα και τραγουδια, ενώ το βράδυ συμμετείχαν στο "Τραπέζι της Λωξάντρας" που διοργάνωσε ο σύλλογος Μικρασιατών Ωραιοκάστρου-Ηλιούπολης στο δημοτικό κτίριο Π.Μελάς. Στις 29 Δεκεμβρίου 2012 συμμετείχαν στις εκδηλώσεις Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ στα Τρίκαλα, ενω νωρίτερα είχαν παρουσιάσει το πρόγραμμάτους τόσο στους ασθενείς του νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ όσο και στους υπερήλικες τρόφιμους του Γηροκομείου της Μέριμνας Ποντίων Κυριών "ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΕΙΟΣ ΣΤΕΓΗ".
Τα χορευτικά τμήματα της ΕΠΩΦ έκλεισαν κι αυτά τον κύκλο των εμφανίσεών τους για το έτος 2012 με τις τελευταίες εκδηλώσεις: Στις 19 Δεκεμβρίου 2012 η χορευτική ομάδα ποντιακών χορών συμμετείχε στη φιλανθρωπική βραδια με τους αδελφούς Τσαχουρίδη στις σχολές ΟΑΕΔ. Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 η ίδια ομάδα συμμετείχε στον ετήσιο χορό του ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Στις 23 Δεκεμβρίου 2012 η εφηβική χορευτική ομάδα ποντιακών χορών συμμετείχε στο "Τραπέζι της Λωξάντρας".
Η θεατρική ομάδα της ΕΠΩΦ έκλεισε τον κύκλο των θεατρικών της παραστάσεων για το έτος 2012 με τις εξής εμφανίσεις: Στις 2 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα "Χρήστος Τσακίρης" του Δήμου Παύλου Μελά ΣτΙς 5 Δεκεμβρίου 2012 στο θέατρο της οδού Χηλής στην Καλαμαριά. Και οι δυό παραστάσεις αφορούσαν στο έργο "Βαρκύζ ο κλέφτες".
Το εκδοτικό τμήμα της ΕΠΩΦ εξέδωσε το ημερολόγιο του έτους 2013 καθώς και το 25ο τεύχος του περιοδικού της ΕΠΩΦ "ΟΡΑΜΑΝ".
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, όπως κάθε χρόνο, έψαλλε τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα στο Ωραιόκαστρο την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ θα κάνει το ίδιο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων αναβιώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πανάρχαιο δρώμενο ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ με τον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων Κοζάνης "Ο ΠΟΝΤΟΣ" το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, με ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων κόβει την βασιλόπιτα του συλλόγου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στις 11.30 το πρωί στον πολυχώρο ROSE GARDEN στο Παλαιόκαστρο.
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων διοργανώνει την τρίτη εθελοντικη αιμοδοσία του συλλόγου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 απο τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ για παροχή Α βοηθειών, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων διοργανώνει τον ετήσιο χορό της το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων KONSTANTINOS EXCLUSIVE στο Καβαλλάρι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ   ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.