Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η ομάδα τζούνιορ του ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στο 1ο Τουρνουά Σάλας ''Θωμάς Βουλινός'' του Μακεδονικού στις 22/12/2012.


Δελτιο τύπου 26/12/2012
Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ομάδα τζούνιορ του ΔΑΣ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στο 1ο Τουρνουά Σάλας ''Θωμάς Βουλινός'' του Μακεδονικού στις 22/12/2012.

         Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου  με τη συμμετοχή της στο 1ο Τουρνουά Σάλας ''Θωμάς Βουλινός'' του Μακεδονικού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Μακεδονικού το Σαββατοκύριακο 22-23/12/2012 με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.
         Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου συμμετείχε με το τμήμα τζούνιορ και αγωνίσθηκε στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες του Μακεδονικού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Αμπελοκήπων. Η ομάδα μας παιζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο νίκησε με 6 -3 την ομάδα του Μακεδονικού και 4 -1 την ομάδα του Αστέρα Αμπελοκήπων ενώ ηττήθηκε με 5 – 0 από την ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία κατέκτησε και το τουρνουά.
        Το ραντεβού για τη νέα χρονιά προγραμματίσθηκε για τις 8 Ιανουαρίου με τις ευχές προς την οικογένεια του ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΆΣΤΡΟΥ και όλο τον κόσμο για

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  &  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  2013
με  ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΠΟΛΛΕΣ  ΝΙΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.