Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ- ΑΡΗΣ κορασίδες 0-3 σε Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα




Την Προπαραμονή των Χριστουγέννων μέσα σε γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα η ομάδα των κορασίδων του Άρη κέρδισε εύκολα την αντίστοιχη των κορασίδων μας του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ. Ο Άρης παραμένει 1ος στον όμιλο ενώ τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ διεκδικούν την 2η θέση σε αυτόν και την είσοδό τους στην 8άδα της ΕΠΕΣΘ για το 2012-13.
Μετά τον αγώνα ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ διοργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με πλούσιο μπουφέ, χριστουγεννιάτικη μουσική και γιορταστική ατμόσφαιρα. Από τη γιορτή δεν έλειψε και ο Άγιος Βασίλης (!) που παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, έφερε δωράκια στους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!
Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ συγχαίρει την ομάδα του Άρη για τη νίκη της και ευχαριστεί τις αθλήτριες, γονείς και παράγοντες του ΆΡΗ που τίμησαν με την παρουσία τους τη Γιορτή του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.