Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ
ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7μ.μ., πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη και ο αγιασμός όλων των δραστηριοτήτων του Κέντρου Πνευματικής Διακονίας της Ενορίας μας.
Στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο γέμισε από την παρουσία και την αγάπη του κόσμου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, αφού τέλεσε τον Αγιασμό, καλώντας κοντά του όλα τα παιδιά που ήταν παρόντα, εμφανώς συγκινημένος και εντυπωσιασμένος από το πλήθος του κόσμου και των πολλών εθελοντών που συμβάλλουν στην οργάνωση και λειτουργία των δραστηριοτήτων, απηύθυνε λόγο ευχαριστίας, παρηγοριάς και ελπίδας σε όλους, τονίζοντας ότι στον καιρό της κρίσης, του πειρασμού και της δυσκολίας, η κοινωνική αλληλεγγύη, η οποία υπάρχει στην Εκκλησία μας, ως πρακτική, από την ίδρυσή Της, αποτελεί φάρο ελπίδας για τους συνανθρώπους μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τρία τραγούδια που ερμήνευσε η Γυναικεία Χορωδία της Ενορίας μας “Eu Choralis”, δίνοντας ένα δείγμα της δουλειάς της σε όλους τους παρευρισκομένους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ενορίας μας, οι οποίοι προσφέρουν τον κόπο, το χρόνο και τις γνώσεις τους σε παιδιά της Ενορίας μας που το έχουν ανάγκη. Σύντομα θα ακολουθήσει ειδικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα για όλες τις δραστηριότητες του Κέντρου.
Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και ΟΛΑ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, τα οποία πολύ ευγενικά δημοσιοποιούν τα ενημερωτικά δελτία τύπου της Ενορίας μας. Είναι αλήθεια ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας των δράσεων οφείλεται και στη δική τους συμβολή. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε να εξακολουθήσουν να στηρίζουν τις καλές προσπάθειες, όχι μόνο της Ενορίας μας, αλλά όλων των Συλλόγων και των φορέων της περιοχής μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.