Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

H ΕΠΩΦ στο μουσείο των Βαλκανικών Πολέμων στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652                                                                                                                                ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
                                                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Στα πλαίσια των προσπαθειών  για πολύπλευρη επιμόρφωση των μελών της, η ΕΠΩΦ διοργανώνει ενημερωτική αποστολή για τα μέλη των παιδικών και εφηβικών τμημάτων της στο μουσείο των Βαλκανικών Πολέμων στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
      Η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει στις 10.15 το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2012 από το Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο. Οι μικροί επισκέπτες του μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από αξιωματικούς του ελληνικού στρατού και να ενημερωθούν με τον πιο αυθεντικό τρόπο για τα γεγονότα και τις μάχες που οδήγησαν στην απελευθέρωση  της Θεσσαλονίκης πριν από 100 χρόνια.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                               ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.