Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

H Vodafone φέρνει το 4G στην Ελλάδα


Picture 0 for H Vodafone φέρνει το 4G στην Ελλάδα
Vodafone φέρνει την τεχνολογία LTE στην Ελλάδα αγγίζοντας ταχύτητες 4Gπρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι επισκέπτες του «The Mall Athens» είχαν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του 4G στο κατάστημα της Vodafone παρακολουθώντας βήμα προς βήμα τις ταχύτητες του mobile internet με 4G να ξεπερνούν οτιδήποτε έχουν δει έως σήμερα.

Στις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν, η ταχύτητα download ξεπέρασε τα 91Mbps ενώ η ταχύτητα upload ξεπέρασε τα 33Mbps.

H Vodafone αναπτύσσει δίκτυο 4ης γενιάς, ώστε να προσφέρει νέες καινοτόμες υπηρεσίες 4G, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την εμπειρία χρήσης υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών που επιτρέπουν μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων καθώς επίσης και την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.    

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συστηματικά στις υποδομές του δικτύου της ώστε να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, τόσο για τη χρήση φωνής, όσο και για τη χρήση δεδομένων.
Πηγή: VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.