Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα διεκδικήσει πρωτεύοντα πολιτικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα του δήμου μας (συνέντευξη με τον Ευθύμιο (Μάκη) Μεκέση, Γραμματέα της Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ωραιοκάστρου) στο ORAIOKASTRONEWS

(Ευθύμιος (Μάκης) Μεκέσης, Γραμματέας της Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ωραιοκάστρου)

Το Oraiokastronews φιλοξενεί σήμερα μια αποκλειστική συνέντευξη του Μάκη Μεκέση Γραμματέα της Πολιτικής Κίνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ωραιοκάστρου. Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου προβαίνει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί πως θα προχωρήσει η οργανωτική ανασυγκρότηση των δυνάμεων του ενιαίου πλέον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο. Ακόμη, ο κ. Μεκέσης αξιολογεί την τρέχουσα διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, σκιαγραφεί τη στάση και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές  Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:( Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο oraiokastronews  )

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θέλει πρωτεύοντα πολιτικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι θεμιτό και επιβεβλημένο θα έλεγα αρκεί να μην θέλει να κάνει μόνο καταμέτρηση δυνάμεων, όπως τόσα χρόνια επιδιώκει το ΚΚΕ. Ναι στη συμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ ως μπροστάρη και ενδεχόμενα με δικό του υποψήφιο δήμαρχο στα πλαίσια μια ευρύτατης συμμαχίας πολλών και διαφορετικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων του Ωραιοκάστρου. Καλώς άνοιξε η συζήτηση του θέματος, να προχωρήσει χωρίς προκατειλημμένες θέσεις με στόχο την ανατροπή της σημερινής και ανεπαρκούς διοίκησης που εκφράζει ότι ποιο σάπιο θα μπορούσε να υπάρξει στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.