Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ


  Παραμένω ενεργός πολίτης και υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Ωραιοκάστρου. Είναι φυσιολογικό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να συζητάμε με πολίτες -και συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων που κοσμούν με την παρουσία τους το Δημοτικό Συμβούλιο-  θέματα που αφορούν το Δήμο μας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Δηλώνω, γι’ άλλη  μια φορά και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω, πως σε καμία συζήτηση ούτε σε διεργασίες για δημιουργία νέου συνδυασμού μετέχω. Ακόμα, καμία συνάντηση δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε υπόσχεση σε επίδοξο αρχηγό συνδυασμού διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου για 2014 – 2019 από πλευράς μου έχει δοθεί.
Καλώ τους δημιουργούς των ανυπόστατων και ανεύθυνων φημών αυτών να σταματήσουν την παραγωγή τους και να σταθούν δίπλα στο Δημοτικό Συμβούλιο συμβάλλοντας στην παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών του Δήμου. Καλώ τους «προαγωγούς» των ανυπόστατων και ανεύθυνων φημών αυτών ν’ αναλογιστούν την αξία της πράξης τους, να φιλτράρουν τ’ ακούσματα που κάποιοι πετούν ως πυροτεχνήματα και να σταματήσουν να φέρονται ως «παπαγαλάκια». Αφορμή γι’ αυτή τη δήλωσή μου αποτέλεσε η σημερινή ερώτηση συναδέλφου Δ.Σ αν έκλεισα με κάποιο σχήμα όπως συζητιέται ευρέως, η οποία ακολουθεί άλλης πως μου καταβλήθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό για κάθοδο μ’ έτερο σχήμα, πως σχηματίζω παράταξη, κ.ά. Ας περάσει η χειμερινή περίοδος που βρίσκεται μπροστά μας και μετά θα δούμε ποιος θα δηλώσει παρών στην εκλογική διαδικασία.
Με την ευκαιρία και απευθυνόμενος σ’ όλους αυτούς που θέλουν να ψέγουν να τους πω ότι στις όποιες απόψεις, ερωτήσεις, τοποθετήσεις, ψηφίσματα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που κατατίθενται από πλευράς μου γνώμονας είναι το όφελος του δημότη και γενικότερα του τόπου και μόνο αυτό.


                                                                                          Σάββας Αντωνιάδης
                              Ανεξάρτητος  Δημοτικός  Σύμβουλος  Ωραιοκάστρου        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.