Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. & Fax 2310 694652



Στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το Δ.Σ της ΕΠΩΦ ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στην πόλη μας στο μόλις πρόσφατο παρελθόν. Έτσι, με ομοφωνία, το Δ.Σ της ΕΠΩΦ αποφασίζει:

1) Εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του και καταγγέλει δημόσια την καταστροφή του μνημείου που ήταν αφιερωμένο στους πεσόντες Κρητικούς κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα. Το μνημείο ήταν τοποθετημένο στον αυλόγυρο του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ". Τέτοιες ενέργειες παραπέμπουν σε εποχές σκοταδισμού, έλλειψης σεβασμού στην ίδια μας την ιστορία. Κι όταν ένας λαός δεν σέβεται και δεν τιμά την ιστορία του, δεν μπορεί να έχει μέλλον. Το δε παρόν του τίθεται εν αμφιβόλλω.
2) Με αφορμη το θάνατο του Σωτήρη Δημητριάδη, μέχρι προ τινός υποδιευθυντή στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ", εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Σωτήρης Δημητριάδης υπήρξε εκλεκτό στέλεχος της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας και διακρίθηκε τόσο για το εκπαιδευτικό όσο για το διοικητικό έργο του. Παρείχε δε προς το σύλλογό μας αγόγγυστα πολλαπλές υπηρεσίες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
3) Απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Καμπουρίδη, μέλος της εφηβικής χορευτικής ομάδας ποντιακών χορών της ΕΠΩΦ και αθλητή μπάσκετ στον ΚΕΡΑΥΝΟ για την πρόσκλησή του στο διεθνές camp μπάσκετ στον Κολινδρό Πιερίας. Πολλά συγχαρητήρια επίσης τόσο στο Δ.Σ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ όσο και στην προπονητική ομάδα μπάσκετ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η προαναφερθείσα πρόσκληση. Να σημειωθεί ότι στo camp αυτό μετέχουν Έλληνες αθλητές υποψήφιοι για τις εθνικές ομάδες παίδων και ξένοι αθλητές από χώρες-μέλη FIBA EUROPE.
4) Συγχαίρει όλα τα παιδιά της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.Πράλληλα προτρέπει όσους κι όσες δεν τα κατάφεραν, να εντείνουν τις προσπάθειές τους αφού ο πραγματικός αγώνας για τη ζωή μόλις αρχίζει και δεν εξαντλείται απ την εισαγωγή και μόνον στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
5) Η έναρξη των δραστηριοτήτων όλων των τμημάτων της ΕΠΩΦ γίνεται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 6 έως 9 το βράδυ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                  ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΩΦ που μόνο αυτή απο τους φορείς του Δήμου Ωραιοκάστρου πήρε θέση για τις καταστροφές στο μνημείο των Κρητών. Δυστυχώς στην απουσία των φορέων συμπεριλαμβάνεται και ο σύλλογος των Κρητών του Ωραιοκάστρου που δεν έβγαλε ένα δελτίο τύπου καταδικάζοντας το γεγονός. Ελπίζουμε έστω και καθυστερημένα να κάνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.