Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;


ΠΟΝΤΙΚΟΣ   ΣΤΟ   ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;

      Σε μηνιαίο έντυπο του δήμου μας διαβάσαμε μια πρόταση που έκανε ο Σύλλογος μας στον δήμαρχο Ωραικάστρου στις 17-5-12 για την λειτουργία του κολυμβητηρίου .Το  περιεχόμενο της πρότασης μας δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ  από εμάς , περιμένοντας , εις μάτην ,την απάντηση του δήμαρχου .
      Η πρόταση μας αφορούσε την έγκαιρη λειτουργία  του κολυμβητηρίου , λόγω των προβλημάτων από την μη έγκαιρη πρόβλεψη  πρόσληψης προσωπικού από τον δήμο . Ήταν μια ακόμη απόδειξη του ενδιαφέροντος  μας για τα αθλητικά δρώμενα και για τους πολίτες του Ωραικάστρου. Όλα αυτά χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Δ.Α.Σ. Ωραικάστρου , ίσα - ίσα  ήμασταν διατεθειμένοι να αναλάβουμε μια επιπλέον ευθύνη, για το καλό του δήμου και των πολιτών από την χρήση του κολυμβητηρίου.
     Ο δήμαρχος , ως συνήθως , τήρησε σιγή ιχθύος στην πρόταση μας (17-5-12) , με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της λειτουργίας του κολυμβητηρίου για πάνω από ένα (1) μήνα.
     Ενώ λοιπόν ο δήμαρχος ,τηρούσε σιγή ιχθύος , στην πρόταση μας που παρέλαβε στις 17-5-2012 , βγήκε η πρόταση μας σε μηνιαίο έντυπο του Ωραικάστρου .
Δικαιολογημένα μας γεννιούνται τα παρακάτω ερωτηματικά
·        Το άφησε να διαρρεύσει ο ίδιος ο δήμαρχος ;;;;;;;
·        Το άφησε να διαρρεύσει κάποιος υπάλληλος του δήμου ;;;;;;;
·        Το βρήκε ποντικός που τρύπωσε στο δημαρχείο ,στο γραφείο του δημάρχου ;;;;;;
       Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινοποίηση  αυτής της πρότασης μας   στο συγκεκριμένο έντυπο είναι απόρροια (;;;) της στενής σχέσης δημάρχου – εκδότη .
     Θέλουμε να πιστεύουμε ότι  η συνολική κρίση , οικονομική , ηθική  και θεσμών , που βιώνουμε ως χώρα  δίδαξε έστω και ελάχιστα κάτι  στους ασκούντες την εξουσία, ακόμη  και σε τοπικό επίπεδο .
      Όσον αφορά το έντυπο, κατά την άποψη μας η δημοσιογραφία πρέπει να ασκείται με υπευθυνότητα και  επιχειρήματα και όχι με ειρωνείες και υπονοούμενα που στόχο έχουν να πλήξουν τον Σύλλογο μας . Την στιγμή μάλιστα που έχουμε ξεκάθαρα δηλώσει ότι στόχος μας είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό .
      Μας θλίβει ιδιαίτερα  το γεγονός ότι το έντυπο θεωρεί τον δήμο ως ένα μαγαζί που τα κλειδιά του μπορούν να παραδίδονται στον καθένα παρά την λαϊκή βούληση .
      Στη συνέχεια  δημοσιοποιούμε την επιστολή – πρόταση που υποβάλαμε στον δήμαρχο στις   17-5-2012 με αριθμό πρωτ. παραλαβής 13919 και την εκθέτουμε στην κρίση όλων σας αν όντως ήταν προς όφελος των δημοτών Ωραικάστρου  η λειτουργία του κολυμβητηρίου τουλάχιστον έναν μήνα  νωρίτερα




                                                                                                Ωραιόκαστρο  16-5-2012
Αρ. Πρωτ          1583


Προς
ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
κ. Σαραμάντο Δημήτρη
ΚΟΙΝ: ΔΗ.ΚΕ.Ω.
Γραφείο Αθλητισμού
Πρόεδρο Τοπικού  Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. Πρωτ. Παραλ. 13919/17-5-12

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε από το Δελτίο Τύπου του Δήμου την αδυναμία να λειτουργήσει άμεσα το κολυμβητήριο με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.
Θέλοντας να συνεισφέρουμε στους δημότες του Ωραιοκάστρου, οι οποίοι θεωρούν απαραίτητη και σημαντική την άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου, προτείνουμε στον Δήμο να αναθέσει με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου στον Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου την άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου. Να διαθέσει το τεχνικό προσωπικό του Δήμου καθώς και το χρηματικό ποσό που διέθεσε πέρσι για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ο Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου ως αθλητικός σύλλογος μπορεί να προσλάβει χωρίς την ύπαρξη κυβέρνησης το προσωπικό που χρειάζεται για την άμεση λειτουργία του.
Ο Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου εφόσον εξασφαλίσει τα παραπάνω (οικονομική, τεχνική υποστήριξη) αναλαμβάνει την υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες (την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού που θα προσλάβανε ο Δήμος), ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν το κολυμβητήριο.
Επειδή ανακοινώθηκε ήδη η διενέργεια επαναληπτικών Εθνικών εκλογών παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΜΠΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ                                       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.