Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το ICBS Thessaloniki Business College και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, διοργανώνουν την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του κολεγίου, εκδήλωση με θέμα: 

"ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των προσπαθειών και δράσεων που έγιναν στη  κοινότητα της Θεσσαλονίκης κατά τα 100 τελευταία χρόνια, όπως τα διηγούνται οι απόγονοι και συνεχιστές των πρωτοπόρων επιχειρηματιών, οι οποίοι έδρασαν στην πόλη από τις αρχές του 20ου αιώνα. 

Συνεκτικός ιστός των αφηγήσεων θα είναι το μάνατζμεντ, η διαχρονική του δύναμη και ισχύς, αλλά και τα διαφορετικά στυλ και οι διαφορετικές πρακτικές και προσεγγίσεις, οι ιδιαιτερότητες των καταστάσεων, που αντιμετωπίσθηκαν,  υιοθετήθηκαν και επιχειρήθηκαν κατά την περίοδο αυτή.  Υπήρξαν ομοιότητες, ή διαφορές; Ισχύουν και σήμερα οι αρχές και τα πιστεύω της εποχής, ή έχουν (σημαντικά;) διαφοροποιηθεί;  

Οι έξι επιχειρήσεις που συνεχίζουν έως σήμερα τη λειτουργία τους, από τις πιο παλιές και από διαφορετικούς κλάδους μεταποιητικής δραστηριότητας  και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι:





 






Χορηγός Ζωντανής Μετάδοσης





Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του κολεγίου στο τηλ. 2310698598, ή να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.