Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γαβότσης Αστέριος:Η διοίκηση του Σαραμάντου, έχει βάλει το δήμο σε μία πορεία εκφυλισμού και αποσύνθεσης, με την απίστευτη ανικανότητα που τη διακρίνει.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

 Όταν έχεις στο δήμο,  ένα από τα πέντε κολυμβητήρια  που υπάρχουν σε όλη τη Θεσσαλονίκη και δεν μπορείς να το λειτουργήσεις, τότε πάει να πει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη διοίκηση του δήμου.
Οι δικαιολογίες της διοίκησης και η «κατανόηση» που ζητά κάθε λίγο και λιγάκι από τους δημότες, έχουν πια παραγίνει και έχουν καταντήσει  κουραστικές.
Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων, των αθλητών και των εκατοντάδων πολιτών  που συμμετέχουν στα διάφορα προγράμματα του κολυμβητηρίου και περίμεναν πώς και πώς  να ανοίξει.
Η  διοίκηση του Σαραμάντου, έχει  βάλει το δήμο σε μία πορεία εκφυλισμού και αποσύνθεσης, με την απίστευτη ανικανότητα που τη διακρίνει.
Δεν κατορθώνει να ανταποκριθεί ούτε στα στοιχειώδη, δεν μπορεί να διεκπεραιώσει  ούτε τα αυτονόητα.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το φιάσκο από την  παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να εισπράξει ο δήμαρχος τις αποδοκιμασίες του κόσμου; Ο δε απόηχος από το άλλο φιάσκο της εκδήλωσης για τη  βράβευση των αριστούχων, που άφησε,  ο δήμος και η κα Κέπετζη , χωρίς βραβεία τους  βραβευμένους,  ακόμη να κοπάσει.
Το μόνο που φαίνεται να απασχολεί τον Σαραμάντο, είναι η εξασφάλιση του μισθού του  και των προκλητικών  αμοιβών των συμβούλων του. Είναι σαν να μην  ενδιαφέρεται και να μην ασχολείται  με τίποτα άλλο.
Καλούμε τη διοίκηση, να προχωρήσει άμεσα και γρήγορα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και με τη δική μας παρέμβαση εάν χρειαστεί  για να επισπευτούν οι  διαδικασίες πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού και να λειτουργήσει άμεσα το κολυμβητήριο.
Ας φροντίσει o  Σαραμάντος  για τον  υπόλοιπο χρόνο που θα παραμείνει  στο δημαρχείο, να εκτελεί τουλάχιστον τις βασικές λειτουργίες του δήμου και να μην προκαλεί τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.