Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εκδηλώσεις της ΕΠΩΦ, σε συνεργασία με τους ποντιακούς συλλόγους Μεσαίου και Μυγδονίας, για την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.


Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου και με τους άλλους δύο ποντιακούς συλλόγους του δήμου μας (Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου και Σύλλογος Ποντίων Μυγδονίας) για την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού αφ ενός και για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στο Ωραιόκαστρο αφ ετέρου, διοργανώνουν τις εξής εκδηλώσεις:
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5/12   ΩΡΑ 8.30 μ.μ : Εκκίνηση λαμπαδηδρομίας από το δημαρχείο στις κεντρικές  οδούς του Ωραιοκάστρου και κατάληξη στο μνημείο με επιτόπιο δρώμενο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/12    ΩΡΑ 9.45 π.μ :Επίσημη δοξολογία κι επιμνημόσυνη τελετή στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου.Αποκαλυπτήρια του μνημείου, τέλεση τρισάγιου και κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια μετάβαση στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου Π.Μελάς/ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου  για την κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον κοινωνιολόγο ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ με θέμα: 19η Μαίου Ευρωπαική μέρα μνήμης των θυμάτων του Κεμαλισμού - Η λύση του τουρκικού προβλήματος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα καλλιτεχνικά τμήματα της ΕΠΩΦ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                             ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.