Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΩ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.

Ο Σύλλογος μας, ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ,θέλοντας να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη της Γενοκτονία των Ποντίων, αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι την Κυριακή 27 Μαΐου στο νεοαναγερθέν,  απέναντι από το δημαρχείο, μνημείο το αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ποντίων.
Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το στεφάνι του Συλλόγου μας έλειπε και ήταν το μοναδικό που έλειπε από το σύνολο των στεφανιών.
Μετά από επικοινωνία με το ανθοπωλείο, όπου είχε παραγγελθεί , μας διαβεβαίωσαν ότι το στεφάνι μας είχε μεταφερθεί στον προθάλαμο , εντός του δημαρχείου, μαζί με άλλα στεφάνια άλλων συλλόγων.
Την ώρα της κατάθεσης όμως το στεφάνι του Συλλόγου μας ήταν άφαντο. !!!!!!
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πραγματικά πως ενώ ήταν μαζί με άλλα στεφάνια ,εντός του δημαρχείου ,το δικό μας εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η εξαφάνιση του στεφανιού του Συλλόγου μας ήταν μια εσκεμμένη ενέργεια ,ώστε να πληγεί ο Σύλλογος μας. Για τους κακόπιστους που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι δεν παραγγείλαμε στεφάνι , παραθέτουμε το τιμολόγιο αγοράς του στεφανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.