Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΠΟΝΤΟΣ» : ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ


Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 παραμονή της γιορτής, τελέστηκε Μέγας Εσπερινός στην εκκλησία Αναλήψεως Του Σωτήρος και περιφορά της εικόνας γύρω από την εκκλησία, κατόπιν ακολούθησε ομιλία με θέμα: «ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ» από την ειδική παιδίατρο Έλσα Καλούδη. Την ομιλία έκλεισε το μικρά χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Μεσαίου «Ο ΠΟΝΤΟΣ» με ποντιακούς χορούς. Λύρα έπαιξε ο Παύλος Αμανατίδης. 
       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ωραιοκάστρου Ανέστης Πολυχρονίδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου Σάββας Φωτιάδης.
       Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 τελέστηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Του Σωτήρος και το βράδυ της ίδιας ημέρας έγινε παιδική εκδήλωση ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και μαγικά από τον κλόουν Μαρμέλο. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.