Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ !!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΠΠΑ  ΛΗΤΗΣ
Λητή 15/5/2012 

Σε μια εποχή, όπου οι αξίες και οι θεσμοί χάνονται, και αντικαθίστανται από ψεύτικες υποσχέσεις και απατηλά λόγια, εμείς πριν από κάποιους μήνες πιστέψαμε ότι εσείς κ. Σαραμάντο θα ήσασταν η εξαίρεση. Αλλά τι κρίμα !  Αποδειχτήκατε άλλος ένας «φανφαρολόγος», ένας πολιτικάντης που έκανε τα πάντα δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις για πράγματα που ποτέ δεν σχεδίαζε να κάνει αλλά υποσχόταν, για να κλέψει την ψήφο του λαού, και συγκεκριμένα  όλων εμάς που θεωρούσαμε τους εαυτούς μας πολίτες Β’ κατηγορίας.  Και εσείς με την στάση σας κ. Δήμαρχε, μας αποδείξατε ότι, μας θεωρείτε υποζύγιά σας, άτομα ανεγκέφαλα και χωρίς προσωπικότητα, άθλια υποκείμενα, όπου το μόνο μέρος που μας αξίζει να ζούμε είναι ο βούρκος και η δυσωδία. Βούρκος από τους δρόμους που δεν μας φτιάξατε ποτέ, ενώ μάλιστα τους είχατε υποσχεθεί, και δυσωδία, από τους  βόθρους που ξεχειλίζουν, λόγω έλλειψης αποχετεύσεων, τις οποίες είχατε επίσης υποσχεθεί ότι θα μας φτιάξετε.
Επειδή από τις πολλές υποσχέσεις που δώσατε προεκλογικά, μπορεί να έχετε ξεχάσει τι μας υποσχεθήκατε, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα ψέματά σας. Εκμεταλλευόμενος την αντιπαράθεση μας με τον πρώην Δήμαρχο Μυγδονίας  πάνω στο θέμα των δρόμων, (επιστολές διαμαρτυρίας και φωτό υπάρχουν στα διάφορα blogs και sites του δήμου μας με τον τίτλο πολίτες Β’ κατηγορίας) μας επισκεφτήκατε στο συγκρότημα μας εσείς μαζί με δύο «στελέχη» σας, και με δακρύβρεχτα λόγια, γεμάτα στοργή, αφού πρώτα συμφωνήσατε για τον δίκαιο αγώνα μας  και  στην συνέχεια κατακρίνατε με έντονο τρόπο τον τότε δήμαρχο, μας είπατε ότι δεν επιτρέπεται το 2010 να υπάρχουν πολίτες που να ζουν κάτω από τις συνθήκες που ζούσαμε εμείς , δηλαδή να μην έχουμε προσβάσιμους δρόμους για τα σπίτια μας, υπονόμους και δίκτυα αποχέτευσης  που έχει ο πολιτισμένος κόσμος, ενώ πληρώνουμε κανονικά τα δημοτικά τέλη. Αφού κατακρίνατε γι άλλη μια φορά τον πρώην δήμαρχο, μας ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ  ότι αν σας βοηθούσαμε να βγείτε δήμαρχος, στο πρώτο κιόλας τρίμηνο (κάτι σαν τις 100 μέρες του Παπανδρέου δηλαδή , και το «λεφτά υπάρχουν»), θα σκάβατε  για τις αποχετεύσεις και θα μας στρώνατε και άσφαλτο μια και ο εργολάβος (Ψάρρας) βρισκόταν στο χωριό μας και κατασκεύαζε παρόμοια έργα.
Και εμείς σαν ευκολόπιστα πρόβατα όχι μόνο σας υποστηρίξαμε, αλλά εκλέξαμε και δύο από τα τρία άτομα του τοπικού συμβουλίου από το συγκρότημά μας, αποδεικνύοντας την πίστη μας στα λεγόμενά σας. Φυσικά δεν είναι της ώρας να πούμε για τις κρεμαστές γέφυρες που μας υποσχεθήκατε, τα πάρκα με τις κούνιες για τα παιδιά μας, και για την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας που σήμερα έχει εκλείψει πια τελείως μετά τα συνεχόμενα κρούσματα κλοπών που συμβαίνουν στο χωριό μας.
ΓΙΑΤΙ κ. Σαραμάντο μας είπατε ψέματα; Ήταν τόσο εύκολο για σας να δίνετε υποσχέσεις; Τελικά ξεκαθαρίστε μας τι είδους πολίτες μας θεωρείτε.  Αν για σας το να δίνετε υποσχέσεις είναι εύκολο, για μας δεν είναι εύκολο να πιστέψουμε ότι εσείς ένας τόσο καλόκαρδος, γενναιόδωρος, ήρεμος και ταπεινός άνθρωπος μας κοροϊδέψατε. Για του λόγου το αληθές κ. Δήμαρχε επισυνάπτουμε φωτογραφίες με την κατάσταση του δρόμου σήμερα.
Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε το αξιέπαινο έργο που επιτελεί, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, η οποία πολλές φορές με προσωπική της εργασία, μόνη της, και κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. 
Σας παρακαλούμε για άλλη μια φορά, λυπηθείτε μας, αν όχι εμάς και τις περιουσίες μας, τα παιδιά μας που κινδυνεύουν να τραυματιστούν κάνοντας ποδήλατο πάνω σε δρόμους χαντάκια.

Ευχαριστούμε.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΠΠΑ  ΛΗΤΗΣ
Φωτογραφίες από τον "δρόμο" που οδηγεί στα σπίτια μας και που μας υποσχεθήκατε ότι θα φτιάξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.