Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Παιχνίδια με την υγεία των κατοίκων, από το ακατάλληλο νερό στη Νεοχωρούδα, Πεντάλοφο, Δρυμό και Λητή του δήμου Ωραιοκάστρου.


Δελτίο Τύπου "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ"
Παιχνίδια με την υγεία των κατοίκων, από το ακατάλληλο νερό στη Νεοχωρούδα, Πεντάλοφο, Δρυμό και Λητή  του  δήμου  Ωραιοκάστρου.
Μετά τα δημοσιεύματα για το επικίνδυνο και ακατάλληλο νερό, οι κάτοικοι των οικισμών Νεοχωρούδα, Πεντάλοφος, Δρυμός και Λητή, δικαίως αγανακτούν με τη διοίκηση του δήμου και αναρωτιούνται ποιος θα τους προστατεύσει.
Η δημοτική κίνηση πολιτών Ωραιοκάστρου «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», αμέσως με αίτησή της στο δήμο, ζήτησε πλήρη στοιχεία και να δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών εξετάσεων του νερού.  Η διοίκηση  Σαραμάντου, παρότι  το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού έχει να κάνει με την υγεία  χιλιάδων δημοτών, αποφεύγει να απαντήσει.
Νομίζει  ότι,  με τις αοριστίες και τις υπεκφυγές του αντιδήμαρχου Καλλιθέας Λαζαρίδη και του καλοπληρωμένου προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Παπαχρήστου, θα ξεμπερδέψει. Νομίζει ότι θα καθησυχάσει τους δημότες και ότι αυτοί θα  συνεχίσουν να πίνουν αμέριμνοι ίσως το νερό «δηλητήριο».
Η στάση της διοίκησης  Σαραμάντου, είναι απαράδεκτη και  προειδοποιούμε ότι με τέτοια σοβαρά θέματα, όπως είναι η υγεία των μικρών και μεγάλων κατοίκων του δήμου μας , δεν παίζουνε. Αργά η γρήγορα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. 
Καλούμε για τελευταία  φορά τη διοίκηση Σαραμάντου, να σταθεί, έστω για  μία φορά στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών της. Με όση σοβαρότητα της απέμεινε, να καταπιαστεί με το τεράστιο αυτό πρόβλημα, να ενημερώσει υπεύθυνα τους κατοίκους και να δώσει στη δημοσιότητα ΟΛΑ τα αποτελέσματα των εξετάσεων  του νερού, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι επικίνδυνο για την υγεία και  άρα ακατάλληλο για χρήση.
Δημοτική κίνηση πολιτών δήμου Ωραιοκάστρου «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.