Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 9μ.μ., θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σήμερα Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 9μ.μ., θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, με την ευκαιρία της απόδοσης της εορτής του Πάσχα αλλά και της δεινής θέσης στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας.
Οι χριστιανοί διαθέτουμε ένα ισχυρότατο όπλο ενάντια σε κάθε επιβουλή και σε κάθε δυσκολία. Το όπλο αυτό είναι η προσευχή και μάλιστα η κοινή προσευχή, η οποία έχει μεγάλη δύναμη. Επειδή θεωρούμε ότι εξέλειπε πλέον κάθε ανθρώπινη ελπίδα για αναστροφή της άσχημης κατάστασης στην οποία περιήλθαμε είτε ως πρόσωπα είτε ως κοινωνία είτε ως έθνος, για το λόγο αυτό καλούμε όσους πιστεύουν πραγματικά ότι ο Θεός δεν είναι μια ιδεολογία άλλα Πρόσωπο υπαρκτό, ικανό να δώσει λύση, όταν ανθρωπίνως αυτή δεν υπάρχει, σε κοινή προσευχή. Πιστεύουμε ότι αξίζουμε σαν πρόσωπα και σαν λαός λίγο κόπο...τον κόπο μιας ολιγόωρης προσευχής στην Εκκλησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.