Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός Κυμίνων-Δόξα Πενταλόφου 2-1. Αποτελέσματα-Τελική βαθμολογία Δ΄ Εθνικής στον 2ο Όμιλο

Τη νίκη στις καθυστερήσεις επί της Δόξας Πενταλόφου πήρε ο Ολυμπιακός Κυμίνων με 2-1, ωστόσο υποβιβάζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ καθώς ο Κιλκισιακός ήταν ο μεγάλος νικητής της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, που νίκησε 0-1 μέσα στην Τριανδρία τον Αχιλλέα και είναι εκείνος που εξασφάλισε την παραμονή του στη Δ΄ Εθνική.

Ο Καλαϊτζίδης στο 55’ άνοιξε το σκορ, ο Σαπάνης, όμως, στο 90΄ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παπάζης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Νιάνιος, Κουτρογιάννης (65’ Παπαδόπουλος), Κιομουρτζόγλου, Μάρσης, Τσακίρης, Αυγέρος, Παπάζης, Σαββαΐδης, Μπενίσκος, Τζήμας (80’ Χατζηγεωργίου), Καλαίτζίδης (85’ Τσουτσούδης).
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Πολυχρονίδης, Παπαλιόζης (30’ Καρατάεφ), Τάμπας, Βαρλατσάνης, Γραικός, Φαρμακομύτης, Σεΐζης, Χατζηχαριστός (70’ Σαπάνης), Πασχαλίδης (46’ Σαρμουλής), Αραμπατζούδης, Κουσούτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του 2ου Ομίλου στην Δ΄ Εθνική
Υποβιβάζονται οι ομάδες:9-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.