Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΗ Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δελτίο τύπου ΔΑΣΩ

Ενημερωθήκαμε για το Αθλητικό Φεστιβάλ 2012 του Δήμου Ωραιοκάστρου ότι ανάμεσα στις εκδηλώσεις αναφέρετε ότι θα διεξαχθούν Διασχολικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ.
Μας προκάλεσε εντύπωση ότι ο Δήμος αναφέρετε στο Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ως 5ο που διοργανώνει ο Δήμος προφανώς ξεχνάει, και μάλλον εσκεμμένα ότι τα προηγούμενα τέσσερα (4) Διασχολικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου δεν τα διοργάνωσε ο ίδιος αλλά ο Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  υπό την αιγίδα του Δήμου.
Ο Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ οραματίστηκε, σκέφτηκε και μόχθησε ώστε να πραγματοποιηθούν Διασχολικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ το 2008.
Παρακολουθώντας την τακτική του Δήμου απέναντι στo Σύλλογό μας, δεν μας προξενεί εντύπωση ο σφετερισμός και η οικειοποίηση των προσπαθειών του Συλλόγου μας του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου.
Η απουσία αναφοράς από πλευράς του Δήμου στον Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι συνέχεια μιας τακτικής που προσπαθεί να πλήξει τον Σύλλογό μας.
Παρά την επίθεση που δεχόμαστε, είμαστε ευχαριστημένοι που ο Δήμος σήμερα το 2012 αφού στερείται ιδεών και έμπνευσης, αναγκάζετε να οικειοποιηθεί τις ιδέες μας οι οποίες υλοποιήθηκαν στον χώρο του αθλητισμού ήδη από το 2008.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου κος Στέργιος Μπάτος παρουσία μαρτύρων ο Δήμαρχος  αφού ενημερώθηκε για την μέχρι τώρα δράση του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου στη διοργάνωση των Διασχολικών Τουρνουά, δήλωσε ότι θα φροντίσει ώστε να συνεχιστεί η μέχρι τώρα προσπάθεια του Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και την συνέχιση της διοργάνωσης των Διασχολικών Τουρνουά υπό την αιγίδα του Δήμου.
Αντί αυτού όχι μόνον δεν αναγνωρίζεται η μέχρι σήμερα προσφορά του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου στη διοργάνωση των Διασχολικών Τουρνουά αλλά γίνεται προσπάθεια επεμπολισμού του από αυτά.
Παραθέτουμε στοιχεία από την εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ» (την οποία ευχαριστούμε για το αρχείο που μας παρέδωσε) του Ωραιοκάστρου που πιστοποιούν την δράση του Συλλόγου μας στη διοργάνωση των Διασχολικών Τουρνουά.
  • ΦΥΛΛΟ 64 – 27 Μαρτίου 2008 (σελίδες 14-15) Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
  • ΦΥΛΛΟ 66 – 10 Απριλίου 2008 (σελίδα 14) Διασχολικό Τουρνουά Μπάσκετ
  • ΦΥΛΛΟ 118 – 14 Μαϊου 2009 (σελίδα 16) Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
  • ΦΥΛΛΟ 171 – 10 Ιουνίου 2010 (σελίδα 19) Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
  • Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 14 Μαΐου 2011





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.