Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου- Υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β' Θεσσαλονίκης


Σήμερα, Κυριακή, η υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Kαγκελίδου συμμετείχε στη δράση της διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας “Let's do it Greece” για τον καθαρισμό της κοίτης του Μπογδάνα από τα ελαστικά στο ύψος της γέφυρας Ασσήρου-Λαγκαδά. Ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών  Κορώνειας – Βόλβης, κ. Δήμητρα Μπόμπορη και το προσωπικό, που συμμετείχε στον καθαρισμό,  για το έργο και τις μελλοντικές δράσεις του φορέα και επισήμανε πως θα είναι αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες και πάντα στη διάθεση του Δ.Σ.


Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής περιόδευσε σε Άγιο Βασίλειο, Λαγκαδίκια, Στίβο, Βασιλούδι και Γερακαρού.

Στις 18:30 θα παραβρεθεί στην κεντρική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρώτη προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ θα συναντηθεί με νεολαίους του Ωραιοκάστρου.

Αύριο, Δευτέρα 30.04.2012 η κ. Καγκελίδου θα περιοδεύσει τις λαϊκές αγορές του Ωραιοκάστρου και της Σίνδου, ενώ στις 7:30 το απόγευμα θα επισκεφτεί τα Κουφάλια.

Στις 21:00 θα συμμετέχει στη διαδικτυακή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών (όλων των κομμάτων) από το δήμο Ωραιοκάστρου. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει τo site www.oraiokastro.net και τα blogs www.oraiokastronews.blogspot.com και www.kallithiotis.blogspot.com. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης.

Διαβάστε επίσης την αναφορά της εφημερίδας “Τα Νέα Σαββατοκύριακο” στην Μαρία Καγκελίδου http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4716020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.