Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα Μαρίας Καγκελίδου


Περιοδεία σε περιοχές της Θέρμης πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Καγκελίδου, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 21:00 θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate της TV100 με τη συμμετοχή δημοσιογράφων-υποψηφίων βουλευτών από άλλα κόμματα.

Στη συνέχεια θα παραστεί σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης στα Βασιλικά.

Αύριο η κ. Καγκελίδου θα συναντηθεί στις 14:00 με bloggers του Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε Σοχό, Ασκό, Κρύα Νερά και Αυγή.

Νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Γαλλική Κρατική Τηλεόραση “France2” και τον τηλεοπτικό σταθμό “TV5”.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ μίλησε για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πολιτευτεί και επισήμανε την «υπεύθυνη στάση που πρέπει να επιδείξουν οι πολίτες, προκειμένου να επιτευχθεί η αλλαγή του κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.