Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

FINAL FOUR ΒΟΛΕΫ ΝΕΑΝΙΔΩΝ‏: ΔΑΣΩ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3



FINAL FOUR ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στο γήπεδο ΔΑΚ Θέρμης την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου διεξήχθη το FINAL FOUR ΝΕΑΝΙΔΩΝ της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών η ομάδα του ΔΑΣΩ δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Ηρακλή και έχασε δίκαια με 3-0 σετ (25-14,25-14,25-11) μη μπορώντας η ομάδα του Ωραιοκάστρου να προβάλει αντίσταση αλλά αποκομίζοντας εμπειρίες.
ΔΑΣΩ (Αγγουράς): Κουτσοκώστα, Σιούγγαρη, Κατσικά, Λουτατίδου, Χοτοκουρίδου, Ζιγκόλη, Πουργιάτζη (λ) - (Λακκοβικιώτου, Μαρμαρινού, Πολίτη, Δοδούδη).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Λαδένη, Βέλλιου, Τσιουκάρη, Γάτση, Καραφουλίδου, Τσοχατζή, Αρτακιανού / Λ. Κωνσταντινίδου (λ), Καριοφυλλίδου, Καλαϊτζίδου, Ν. Κωνσταντινίδη, Ρόζου
Στον μικρό τελικό η ομάδα του Ωραιοκάστρου αν και πάλεψε τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την ομάδα του Επίκουρου με σκορ 3-1 (19-25, 25-23, 25-22, 25-20). Το ΔΑΣΩ αν και προηγήθηκε και είχε την ψυχολογία με το μέρος του, στο δεύτερο σετ προηγήθηκε μάλιστα και πάλι με διαφορά επτά πόντων αλλά η  ομάδα του Επίκουρου γύρισε το παιγνίδι και τελικά κέρδισε το δεύτερο  και τρίτο σετ.   Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους.  
ΔΑΣΩ (Αγγουράς): Κουτσοκώστα, Σιούγγαρη, Κατσικά, Λουτατίδου, Χοτοκουρίδου, Ζιγκόλη, Πουργιάτζη (λ) - (Λακκοβικιώτου, Μαρμαρινού, Πολίτη, Δοδούδη).
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Τρύψια): Πλουμή, Παντελόγλου, Κυργιαφίνη, Δαμιανίδου, Αργυρακάκη, Μπλέτα, Παγκαλίδου (λ) - Πολυχρονίδου, Ισαακίδου, Βεργή, Κουτουνίδου (Γκαγκαρίδου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.